FØRSTE DAG I RIO DE JANEIRO!!

Hei alle fininger ♥

I dag kom vi endelig fram og jaggu føler jeg at mye skjer på kort tid om dagen. Da jeg skrev sist var vi på vei til å gå inn på gaten. Derfra skjedde det noe litt morsomt og litt stressende. Vi stelte oss i prioritetkøen og kom foran en hel haug med folk. Ikke bare dumt å reise med et spedbarn skal jeg si dere. Jeg kan vende meg til å gå i den køen merker jeg.

Dama slapp oss forbi og vi sto og venta på vår tur til å gå ombord. Vi titter litt rundt oss og stusser litt. Så sinnsykt mange kinesere det er her egentlig. Jonas spurte Mailson om det var noen der han syns kulle se ut som brasilianere. Av sikkert 100 stk var det kanskje en 2-3 personer som kunne se ut som brasilianere. Vi ante ugler i mosen og jeg spurte derfor når vi kom fram.. Går dette flyet til Rio egentlig? 

Nei.. gaten er bytta. Og derfra bar det løpende nedover korridorene på Charles de Gaulle Airport. Flyplassen er ikke liten så dette ble rett og slett en skikkelig treningsøkt. Vi nådde det i tide og fikk satt oss ned på setene våre som var rett bak en vegg. God benplass er ikke feil. Trodde først at vi måtte sitte med Marcelo på fanget, men så kom en av flyvertene og spurte om vi ville ha sånn seng til han for å feste på veggen! Og Ja takk! 🙂 Det var virkelig deilig.

Marcelo var bare grei og sov store deler av turen. Ikke fikk han vondt i øra eller noe sånt heller. Skal virkelig ikke klage, for selv om det aldri er digg å sove på fly, så kunne det der vært veldig mye verre! Veldig glad for at turen gikk så fint!

Framme i Rio dro vi til vennen til Mailson, som vi skal bo hos de to dagene her. Vi tok oss alle en dusj og slappet av litt. Etterhvert bevegde vi oss ut i gatene og Jonas og Mailson fikk blant annet klipt seg. Senere ruslet vi bort til Flamengostranden som er rett i nærheten av der vi nå bor. En hyggelig og litt mer rolig strand enn de andre jeg egentlig er kjent med her. Den var også fin med mange aktivitetsmuligheter for dem som er glad i sånt! 🙂 At stranda ligger både med utsikt til Cristo Redentor og Pao de Azucar er jo heller ikke feil. Resten av kvelden har vi vært i leiligheten. Pakket om litt og ellers bare slappa av etter reisa. I morra tror jeg det blir litt sightsing! 

vi snakkes! ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]