I DAG SLIPPES NY KOLLEKSJON! HURRA!

Hei dere ♥

Som dere kanskje fikk med dere var jeg på bloggevent på torsdag. Det var i forbindelse med den nye kolleksjonen til Me&I. Vi var så heldig å få se kolleksjonen før alle andre og prøve på oss de deilige plaggene. Denne kolleksjonen er den jeg har vært mest fornøyd med så langt mens jeg har kjent til Me&I. Jeg har forelsket meg helt i de superbehagelige og fine klærne og denne gangen er det virkelig mye jeg har lyst på! Kan jeg få alt? 

Her kan dere se noen av godbitene jeg prøvde. Og så kan dere klikke HER for å se hele kolleksjonen! 

I samarbeid med me&i

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Her ser dere bilde av alle me&i-bloggerne! Fra venstre Louise, Alexandra, Monica og meg. Klikk på navnet for å komme til deres blogg og se de fine bildene de har tatt også! 🙂

Alle bildene er tatt av fotograf Camilla Bratt.

Hva synes dere om kolleksjonen og bildene? Har du noen favoritt denne våren? 

Me&I har også masse til barn og jeg har allerede bestilt en kjempefin body full av fotballer til godgutten min! I tillegg er den rød og blå stripete kjolen + bomber jacket´n på vei hjem til meg nå! ♥ I April skal jeg ha party hjemme. Da kommer det ei sprudlende og hyggelig dame hit og viser fram hele kolleksjonen for meg og venninnene mine. Vi får prøve og kose oss og kan evt. bestille om vi ønsker det. Hvis du kunne tenkt deg å ha sånn party, kan du lese mer om det HER.  Det er utrolig hyggelig!! 


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]