PÅ VEI TIL BRASIL!!

Hei alle sammen ♥

Nå sitter vi på flyplassen i Paris og venter på å få gå ombord i flyet. Vi er godt på vei til Rio og dette er siste etappe for denne gang. Vi dro hjemmefra kl. 10.30 i dag med flybussen. Jeg visste ikke helt hvordan det var med en baby på buss, men det løste seg veldig greit. De hadde en bilsete til Marcelo og han koste seg som bare det. Det ble litt venting på Gardemoen for flyet var litt forsinka. I mellomtiden slo vi oss ned på Starbucks og Pizza Hut og da gikk tiden jaggu fort. Litt over en time etter planen fløy vi avgårde. Det var et veldig lite fly, kun 2 x 2 seter på raden, men det gikk fint! Marcelo satt på fanget mitt og var stort sett fornøyd. Sov til og med litt! 🙂

Her i Paris har vi vært siden kl. 21 og flyet vårt går videre kl.23.30. Da venter over 11 timer i fly. Heldigvis er dette et mye større fly, så jeg satser på at det skal gå bra! Marcelo virker også ganske sliten nå, så kanskje han klarer å sove en del også. Det hadde vært fint! Spent på om han må sitte på fanget hele denne flyturen og, men det finner vi snart ut. Godt vi er tre voksne som kan dele litt på det, for ikke så lett å sove selv når man har han på fanget. Men men, så lenge han er fornøyd så skal jeg ikke klage! 

Her er noen bilder fra dagen..

Nå må jeg forte meg å publisere her før vi skal gå ombord!! Ha en fin dag folkens ♥

Klem fra gjengen på tur!! 


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]