NYE BRYN OG VIPPER PÅ MEG!

Hei alle sammen og god lørdag ♥

Nå går jammen dagene i ett for meg her, og det er bare litt over to dager til vi reiser til Brasil. Jeg har gjort så mye gøy den siste uka og blir nesten litt stressa for alt jeg skal gjøre før vi drar. Men jeg tror jeg begynner å komme i mål nå altså. Eller i mål er jeg ikke, men planen er klar og jeg har fått kjøpt inn det jeg skal!

På onsdag etter vi var på sykehuset med Marcelo fortalte jeg at jeg skulle ha litt «meg-tid». Den tiden brukte jeg på Lash & Brow i Sarpsborg. Det var min første gang der, men jeg har hatt litt kontakt med Nadia som driver stedet. Jeg valgte hele tre behandlinger, så her ble det glatte legger og fine bryn og vipper. Først startet jeg med å få voksing av legger av Emilie. Hun tok seg god til og var veldig nøye i arbeidet, så det var veldig positivt. Både hun og Nadia gikk over og nappet på steder voksen ikke hadde tatt da hun var ferdig. Etter denne behandlingen tok Nadia over og hun begynte med farging av vipper. Hun tok en blåsvart farge som jeg synes passet veldig bra. Nadia var også veldig nøye og tok på farge en gang til etter første gangen fordi hun ikke var 100% fornøyd. Sånt liker vi.

Så var det bryna da!! Det vanskeligste av alt synes jeg i hvert fall. Jeg valgte farge og forming av bryn med tråd. Det har jeg aldri gjort før, så det var spennende å prøve. Hun startet med farge og fant en som var litt mørkere enn min naturlige, men den så veldig fint ut. Så gikk hun over med tråd. Det var en litt rar følelse å fjerne med tråd og smertemessig så var det omtrent det samme som voksing. Men jeg synes sluttresultatet ble enda finere enn med voks. Veldig glatt og fint rundt bryna, og formen er jeg også veldig fornøyd med. Det som irriterer meg er at bryna mine er forskjellig. Akkurat som den ene er høye enn den andre og litt mer bustete innerst. Om noen har noen gode tips mot det eller vet om en behandling for å få bryna symmetriske og fine, så tar jeg gjerne i mot tips! ♥

Sjekk resultatet på bryn og vipper her:

Jeg er veldig fornøyd og jentene på Lash & Brow er veldig flinke. Denne behandlingen er ikke sponset, hvis noen skulle lure. Jeg ville bare vise dere og anbefale dem! Du kan sjekke ut Facebooksiden deres HER. Jeg har ganske lange øyenvipper, men de er ikke like fyldige som de en gang var og de vipper ikke så mye oppover som jeg skulle ønske. Jeg vurderer derfor en annen vippebehandling senere! =) Noen forslag?


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]