PÅ SYKEHUSET MED MARCELO!

Hei folkens ♥

Som jeg skrev i går så skulle vi på sykehuset for å ta ultralyd av hjertet til lille gutten! Han hadde et hull i hjertet da han ble født, og ble derfor satt opp til en sjekk nå for å se om noe er forandret. Vi møtte opp på barnepoliklinikken og ventet ikke lenge før vi ble ropt opp for å veie og måle han. Nå var jo vi på kontroll på helsestasjonen dagen før, så ingen overraskende tall der. Etter dette ble vi sendt inn til legen som skulle undersøke. Det var han der og en praktikant som kunne lære litt.

Vi la Marcelo ned på senga der klar til å bli tatt ultralyd på. Lille gutten var så flink å lå der helt rolig og fulgte med når legen snakka, som om han skjønte hva som foregikk. Og for en stolt mor, kan du tro! De festet et par ledninger til kroppen hans og tok ultralyd på fire forskjellige steder. De brukte god tid og han foklarte mye. Han passet virkelig på at jeg ikke skulle bekymre meg. 

Marcelo har fortsatt et bitte lite hull i hjertet, men det har blitt mindre og det har ingen betydning. Alt ligger riktig og med tiden er det nok ikke mer hull igjen. Så han er helt frisk og fin, heldigvis! Vi får nok en innkallelse om noen år bare for å sjekke opp og det er veldig fint! Så deilig at de tar så godt vare på barna på sykehuset. Jeg er hvert fall veldig fornøyd med alle vi har vært borti. Og det begynner å bli en god del. Mot slutten av ultralydet hadde Marcelo blitt litt varm i trøya, men da var det godt at det var så mange fine ledninger å dra i. 🙂 Haha..

Før vi dro hjem dro vi innom avdelingen for blodprøve og fikk tatt det også. Det er greit å ta en nå før vi skal dra, sånn at vi er sikker på at han får riktig dose medisin for det lave stoffskifte. Hittils har han jo gått på det samme hele tiden, men det er betryggende å vite at han har tatt test nå nylig. Det var litt vanskelig å finne blodåra denne gangen, så det ble litt gråting. Men det var fort gjort og fort glemt! 🙂


Sjekk han vakre her a! ♥​

I går var jeg også og ordna vipper, bryn og voksa leggene. Skal vise dere bilder av «de nye øya» senere. Nå skal jeg gjøre meg klar til å straks dra til Oslo!! I dag skal jeg nemlig på et bloggevent. Kick off med Me&i og vi får presentert hele den nye kolleksjonen. Jeg var på det i August også og det var så gøy! Vi skal bli sminket og ordna med og får prøve alle de nye klærne. Det kommer også en fotograf for å ta bilde av oss så de får dere snart se på bloggen. Den nye kolleksjonen til Me&i slippes til uka, og jeg er så spent på alt sammen! Følg med på Instagram hvis du vil ha en sneakpeak! Jeg legger ut på my story der! 🙂 ♥

Snakkes mer senere folkens! Nå må jeg hive meg rundt her 🙂 


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]