TODAYS OUTFIT! YES, I LOVE IT!

LOVE IT, LOVE IT, LOVE IT!

For noen dager siden fikk jeg en herlig liten sak i posten. Nemlig denne flotte strikka kjolen fra Shein.com. Den er rett og slett helt perfekt og jeg har på følelsen at jeg kommer til å bo i den. Nå deilig og komfortabel og så fin! Den er i onesize, men setter seg fint etter kroppen. Jeg synes den passer perfekt over en strømpebukse! 

Sponset av Shein.com

Du finner denne kjolen HER! Og den er ikke dyr 😀 Jeg skulle til å gå ut døra for å fixe vipper og bryn da jeg tok disse bildene, så her ser dere meg helt usminka eller ordna på håret! Jaja.. Er jo stort sett sånn jeg går 🙂

Hva synes du om kjolen?


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]