MÅ SJEKKE HJERTET TIL MARCELO!

Hei alle sammen ♥

I dag skjer det mye her i huset og aller først skal vi på sykehuset med Marcelo. Da han var nyfødt var vi igjennom mange tester på grunn av at han var født med lavt stoffskifte. Det var vel tre uker som vi var på sykehuset hver dag og i etterkant har det også vært noen kontroller og blodprøvetakninger. I forbindelse med de første sjekkene oppdaget legen en liten bilyd i hjertet til Marcelo og dermed fikk en spesialist tatt en ultralyd av hjertet, for å se om det kunne være noe. Han fant et veldig lite hull i hjertet hans. Tror det var på 5mm, og han sa at det var på kanten til å i det hele tatt bry seg om. Det er visst ikke helt uvanlig å ha et lite hull i hjertet uansett hvor skremmende det egentlig høres ut.

Vi fikk beskjed om at vi skulle bli innkalt etter at Marcelo har blitt 6 måneder for å sjekke opp hvordan det har utviklet seg, og det er derfor vi skal på sykehuset i dag. Forhåpentligvis viser det seg at alt er bra, men jeg er veldig glad for at sykehuset tar ting på alvor og setter opp en slik kontroll. Det er veldig betryggende for en mamma å vite at han blir tatt vare på! 

Så nå drar vi avsted til Kalnes for å sjekke lille gutten! (Dere kan følge med på instagram, så snapper jeg om hvordan det går der). Senere i dag skal jeg ha litt meg tid! ♥ Jeg skal på Lash & Brow i Sarpsborg og farge + forme bryn og farge vipper, samt vokse leggene!! Føle meg fresh til Brasil, oh YES ♥ Etter det skal vi på en visning! Det blir spennende. Jeg elsker å gå på visning!! Snakker med med dere i kveldinga. Da får dere høre om dagen, samt den utrolig spennende dagen jeg skal være med på i morgen!! GLEDIS!!

Ha en fin dag folkens!


Må bare legge med dette nydelige bildet av Marcelo og oldemor Bjørg! ♥ 


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]