MARCELO UPDATE: SNART 9 MÅNEDER!

Hei alle ♥

Om litt over en uke er mitt lille gull hele 9 måneder! Tenk så fort tiden flyr.. Og i dag var vi jaggu på 9 måneders kontroll. Marcelo er alltid så blid når vi kommer til helsestasjonen. Akkurat som han synes det er skikkelig stas å vise seg fram! Og med det blide ansiktet så får han jo så mye oppmerksomhet fra damene som jobber der også 🙂 

Vi startet som vanlig med veiing og måling. Min lille store gutt veier nå 11.320kg og er 75cm lang. Han har ikke lagt på seg så mye siden sist, men han har strekt seg litt og det er jo helt naturlig nå som han er mer aktiv. Ingen vaksine denne gangen og helsesøster var fornøyd med alt sammen! Marcelo var veldig opptatt av de nye lekene der og storkoste seg på kontroll!

Marcelo har utviklet seg mye i det siste og får til nye ting hele tiden. Han har blitt veldig trygg på å sitte selv og har god kontroll. Han klarer å vri seg fra sittestilling og ned i krabbestilling, men får ikke til selve krabbingen enda. Han lar på en måte beina ski ut sånn at han ligger på magen istedenfor. Han klarer nå å bruke armer og bein og dra/åle seg framover. Til å begynne med brukte vi sutten som motivasjon, men nå drar han seg fram så lenge det er noe vi vil ha tak i! Og det er ikke så rent lite. Han prøver å ta tak i alt mulig og er spesielt opptatt av telefon, fjernkontroll, kaffekopp og ledninger. Som han selvfølgelig ikke får lov til å ta 🙂

Musikk er en ting han viser stor interesse for. Setter jeg på f.eks. MTV på tv, så sitter lille gutten og gævler ut av full hals. Ellers så er han glad i å spille trommer sammen med pappa´n sin. Der også slår han på tromma og «synger» på en gang. Han hermer også en del etter oss nå med lyder og det siste er nå at han prøver å herme etter kysselyd. Det er veldig gøy å følge med på Marcelo for det er noe nytt hele tiden. Måten han spiser på forandrer seg osv. Det er kanskje ikke så stort for alle og en hver, men veldig stort for en mamma! 

Nå er vi veldig spent på reisen til Brasil og alt som vil skje der. Han lærer mest sannsynlig å krabbe mens vi er der og det er veldig hyggelig at familien der får ta del i en såpass stor milepæl! Selv om han er nesten 11 måneder når vi skal hjem tviler jeg på at han går, men det er helt greit 🙂 


Gleder seg til kontroll 🙂


Klar for å dra..


Snart krabber han kanskje..


På helsestasjon..

Ønsker alle en fin dag!!


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]