MARCELO SIN FØRSTE REISE !

Hei ♥

Mandag 16. Januar! I dag er det bare 8 dager til vi setter kursen ut av Norge og mot vårt tropiske paradis, Brasil! Det blir min tredje gang i Brasil og Marcelos første. Den første turen han tar utafor landegrensene blir til Brasil, en reise på ca 20 timer totalt! Han er jo faktisk halvt brasiliansk, så kanskje bare på tide å besøke det andre hjemlandet! Som jeg gleder meg, og gruer meg.. Jeg mener. Jeg er jo veldig reisevant, men å reise med en baby er noe helt annet og totalt nytt for meg! Bare pakkelista er jo et lite mysterium. Hva tar man med til en baby på 9 måneder? Jeg skal dele pakkelista med dere senere, men kom gjerne med tips om du har reist med en liten før!

Åhh, Brasil, mitt vakre Brasil! Siden jeg møtte mannen i mitt liv der så er det kanskje ikke så rart at dette er mitt favorittland. Nå har jeg jo også en sønn som er halvt brasilianer og jeg kan ikke gjøre annet enn å elske landet. Men ikke bare pga. min personlige tilknytning til det. Landet er vakkert, flott og har så mye og by på. De fleste hører mest om kriminaliteten i landet, og ja det er mye kriminalitet, men vi må også huske på hvor mange mennesker som bor i det landet. Man må kanskje ta noen forholdsregler, men det er ikke sånn at alle brasilianske er kriminelle. Langt der i fra. Det jeg digger mest med brasilianere er at de er så levende, sprudlende, blide mennesker. Og så er jeg så utrolig heldig at jeg har blitt giftet inn i en fantastisk fin familie. Jeg kan nesten ikke vente med å ta med Marcelo dit for å hilse på alle sammen. Han har jo møtt farmora og tanta si når de var her, og både de og resten av familien gleder seg veldig til å se lille gutten igjen.

Vi skal være borte ganske lenge og starter hele vår ferie med et par dager i Rio de Janeiro. Vi har med lillebroren min Jonas også og vi er klare for å være superturister i Rio et par dager samtidig som Marcelo får møtt fadderen sin der. Rio må være den fineste byen jeg har vært i! Jeg får nesten forelskafølelser i kroppen når jeg tenker på denne byen! Jeg opplevde ikke noe skremmende der, og det er kanskje derfor jeg sitter igjen med et så godt inntrykk, men først og fremst snakker jeg om utseende på byen. Den er helt nydelig! ♥

Etter et par overnattinger her setter vi kursen nordover. Da skal vi til Pará som er der foreldrene til Mailson bor. Tenk at det tar ca 3 timer med fly fra Rio og opp. På den tiden kunne du kommet deg fra Norge til Spania. Så ja, Brasil er STORT. Rio ligger ikke engang helt syd i landet. I Pará i en by som heter Jacundá skal vi tilbringe ca en måned. Vi skal bo sammen med familien på en liten gård der det går høner og kyllinger fritt, kuene står rett utafor gjerdet, katten og hundene er veldig kosete og Mangoen kan du plukke rett fra treet! Jeg er så spent på å se Marcelo her. Jeg tror det kommer til å bli en veldig flott opplevelse for oss alle. Muligens blir det også noen utflukter herfra, men det har vi ikke planlagt enda. Det er deilig å ta ting litt som det kommer, men en ting er sikkert og det er at Marcelo kommer til å få masse oppmerksomhet fra familien og ikke minst farmor! 

De tre siste ukene skal vi tilbringe på Ilha Grande som er en øy som ligger litt utafor Rio de Janeiro. Det er her jeg møtte Mailson. Dette er et paradis på jord. En øy der det ikke er noe trafikk og som har noen av de fineste strendene i verden! Her skal vi virkelig kose oss og nyte livet. Øya er populær og et sted du kan føle deg ganske trygg (alt er relativt, hvor kan man egentlig føle seg trygg?!), men det er mange turister her og dette blir et helt annet sted enn i nord. Men vi synes det er veldig gøy at vi kan få oppleve litt av begge deler. På denne øya bor også to av søsknene til Mailson, så her skal Marcelo få møte sin tante og onkel for første gang! For en reise dette skal bli! Jeg gleder meg til å ligge i bikini på stranden med en sunn smoothie i hånden! Namme nam! 

Dette blir spennende og Marcelo blir faktisk 9 måneder akkurat den dagen vi lander i Brasil! 


Alle bildene er mine eller fra pinterest

Har du noen reisetips til reise med baby?


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]