MÅNEDEN SOM GIKK: NOVEMBER OG DESEMBER 2016!

Hei fininger ♥

Da er det på tide å se tilbake på tiden som har vært! Det er hyggelig og godt å tenke litt tilbake og minnes både fine og ikke så fine ting! Mest fine da! Desember gikk meg visst hus forbi, så denne gangen presenterer jeg to måneder i ett! Det kan jo bli spennende det og!

MÅNEDENS…

HØYDEPUNKT:

I November skjedde det mye morsomt, men høydepunktet var nok å arrangere Surpriseparty for brodern som ble 40 år! Vi overrasket han på jobben og dro blant annet på Escape Room i Ski som er et utrolig kult konsept! Som vi kosa oss den dagen! Og brodern ble veldig overraska. 

Åhhh. Desember. Hva kan jeg velge? Tror det må bli Julaften altså! Første julen til Marcelo! ♥ Det er noe veldig spesielt med det!

OPPTUR:

I November er det definitivt at vi fikk boliglån! Det er noe vi har ventet på lenge og endelig fikk vi positivt svar!! Vi har ikke funnet noe enda, men det er så deilig å kunne se og vite at finansieringen er i orden! 🙂 

I Desember var det nok at vi bestilte billetter til Brasil og at lillebror Jonas skal være med på hele reisa! Gleder meg veldig til det, og i skrivende stund er det bare 15(!) dager til! 🙂

NEDTUR:

Her blir det begge månedene under ett, og nedturen må være at jeg synes tiden går så fort. Føler den bare flyr avgårde og Marcelo vokser så fort (som forsåvidt er bra), men ja. Skulle som sagt mange ganger før ønsket at døgnet hadde fler timer! 🙂

CRAVINGS:

I November var min største craving pepperkaker. Det hører jo mer jula til, men det var i November jeg begynte å få smak på dem og da smakte det veldig godt! 🙂 I Desember var min største craving sjokolade. I alle former! Jeg koste meg virkelig i Desember. Antagelig litt for mye, for nå er jeg på diett. Men sjokolade er så godt og tror aldri jeg kommer til å slutte å elske det! 

INNKJØP:

Månedens innkjøp i November faller til Marcelo og åpningen av Lille Slørhale. Da kjøpte jeg masse fint til Marcelo som han har fått så mye glede av. Jeg vant også en fantastisk dress fra Wheat i forbindelse med denne åpningen! Er så takknemlig for det!

I Desember må det bli julekjolen. Den var på 50% salg og helt perfekt! 🙂 Den tror jeg at jeg kommer til å bruke veldig mye! Passer både til mer hverdags og til fest, ettersom hvordan man styler det! 🙂

MEST LESTE INNLEGG:

FOR EN SYKT DEILIG NYHET!! ble det mest leste innlegget i November og i Desember ble mitt mest leste innlegg: NÅR DU TRODDE INGENTING KUNNE ØDELEGGE KVELDEN OG SÅ KOMMER DU PÅ DETTE.. KRISE!! Takk til alle som leser og deler ♥

INSTAGRAMPROFIL:

Det er jo så mange fine og nå skal jeg dele to med dere. Først ute er en norsk blogger som har en veldig fin instagramprofil og som har så fine bilder av lille sønnen Liam. Veldig inspirerende! Klikk på bilde!

Den neste jeg skal anbefale er profilen til Benedicte som var med i siste sesong av top model! Den med curvy models! Hun er så fin og sprudlende og virker bare som en veldig flott person. Og profilen hennes er også veldig fin!

INSTAGRAMBILDE: 

Bilde med flest likes på min profil for hver måned!! Følg meg gjerne ♥

November:

Desember:

FILM/SERIE:

Film i November: The Intern. En komedie med en 70 år gammel mann som blir lærling hos en moteside på internett. Sjekk trailer her:

Ellers var det veldig mange julefilmer i Desember og favoritten tror jeg var The Spirit of Christmas, som var en litt annerledes julefilm. Til og med mannen så på den sammen med meg. 

AKKURAT NÅ:

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og slapper av. Har drevet og sett på innenlandsbilletter i Brasil og skal straks bestille noen siden vi skal to steder der! 🙂 Stas!


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]