OK, JEG HAR EN TILSTÅELSE!

Hei! 

Ja du hørte riktig. En tilståelse å komme med. Jeg var så godt i gang og jeg har allerede to utkast skrevet som bare må justeres litt før de kan publiseres. Ja, jeg snakker om bloggen. Det begynte jo egentlig så bra og jeg tenkte at jeg skulle oppdatere dere ofte med både ting om Marcelo og ting og meg. Litt om hva vi har gjort, hvordan han har utviklet seg osv. Men så skjedde det noe..

Jeg ble hekta. På «Jane the virgin». Jeg prøvde for litt siden (les: noen dager siden) å se etter en litt jentete serie. Ja, noen ganger har man bare behov for noe girly. Og det var da jeg fant denne serien! Historien om en jomfru som ble gravid fordi en lege gjorde en feil og inseminerte Jane istedenfor ei annen dame. Historien er mye mer komplisert enn som så, og har resultert i at jeg har blitt helt oppslukt. Hver ledige tid jeg har som når Marcelo sover eller er sammen med noen andre har jeg brukt på denne serien. Og ja jeg er snart ferdig med sesong 2 som desverre er den siste!!! Help! What to do?

Jeg vet jeg er litt overdramatisk nå, som forøvrig denne serien også er. Så la oss bare si at jeg er påvirket, en smule. Det er egentlig mye i serien som.. hva skal jeg si. Ikke er helt meg. Men jeg kan ikke noe for det, jeg klarer ikke å legge den fra meg! Så innleggene på bloggen har blitt nedprioritert. Bortsett fra dette. Jeg tror jeg vil slappe mye mer av etterpå når jeg skal se på serien når jeg har fått skrevet dette! ♥ Så ha meg unnskyldt! Det er kanskje flere som kjenner seg igjen i å bli hekta på en serie? Sist jeg var så hekta var da jeg så Orange is the new Black! Å som jeg gleder meg til ny sesong der! Nå skal jeg slutte her. Har en shake, en kaffe og en episode som venter 🙂


Random bilde

Hvilken serie er du eller var du sist hekta på?


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]