NÅR DU ER PÅ DIETT OG FAMILIEN BESTILLER PIZZA!

Hei dere og god tirsdag! ♥

Og god andre dag på diett for min del. For ja, det er som du tror. Jeg, som så mange andre har begynt på diett i januar. Nytt år, nye muligheter.. du har hørt det før! 🙂 Jeg har allerede klart å ta av meg en del av kiloene etter graviditeten, og nå skal resten bort. Jeg har ingen planer om å bli syltynn, men jeg vil tilbake til der jeg var og jeg vil føle meg bra, sunn og frisk igjen! Nå etter alt jeg har døtta i meg i jula, føler jeg meg motbydelig. I bet you know the feeling! Så sånn er det. I dag var det andre dag på min very low calorie diet. Jeg får i meg et sted mellom 500 og 800 kalorier daglig, og man trenger ikke være geni for å skjønne at det er et greit underskudd. De første dagene er verst, men jeg har bestemt meg og da blir det sånn!

Jeg våknet i dag med en blanda følelse i kroppen. Jeg var sulten, men jeg følte meg bra. Som om kroppen var blitt bittelitt sunnere! …Jeg hører broren min romstere rundt på kjøkkenet og kjenner en mildt sagt behagelig duft smyge seg inn på soverommet. Stekt egg! åhhh… Jeg kan jo ikke! «Jeg lagde litt frokost til oss jeg» kommer det fra han da jeg går ned trappa. Og no offence, det er ikke hver dag brodern glimter til med frokost, men det måtte jo selvfølgelig skje i dag. «Du kan kanskje ikke spise sånn du» kommer det så.. Og han hadde så rett! Jeg holdt meg pent unna og lot gutta i huset kose seg med egg, hamburger og jeg vet ikke hva, mens jeg blanda meg en shake og tenkte på stranda i Brasil og meg selv i bikini. 

Dagen gikk og i dag var definitivt vanskeligere i går. I dag har jeg vært konstant sulten. I går var det null stress. Men jeg har bestemt meg og jeg har ikke vurdert å spise noe annet enn jeg skal selv om det frister. Utover dagen har jeg blitt litt mer ør i hodet og sånn er det de første dagene. Kroppen må vende seg av med ribbefett og marsipan og vende seg til… Shake! Jeg har virkelig ikke engasjert meg i hva de andre skal ha til middag de siste par dagene, men du vet når du er på diett så virker det som om andre gjørs på å spise gode ting foran trynet på deg. Vel, i dag kom familien hjem med pizza! Rykende fersk fra pizzasjappa og som det lukta! Det er ikke uvanlig med pizza her i huset, så jeg vet at det ikke ble gjort med vilje, men det der var et øyeblikk som fikk meg til å tenke på stranda i Brasil igjen.. og meg selv i bikini. 

Dette skal nok gå bra. Nå skal jeg straks ta meg mitt siste måltid for dagen og i morgen starter dag 3! Jeg er spent og motivert. Noen i familien sier at de allerede synes de ser jeg har gått ned i vekt. Det er jo veldig hyggelig, selv om jeg vet at det bare er for at jeg skal føle meg bedre. Man går jo ikke synlig ned i vekt på en dag! hehe. Men uansett. hyggelig at de prøver å gjøre meg glad ♥ 

Jeg skal ikke anbefale noen å gå på lavkalori diett og det er ikke derfor jeg skriver dette. Men jeg vil være ærlig, og jeg gidder ikke late som. Jeg la faktisk på meg ca 25kg i graviditeten og jeg vil tilbake. Uansett, planen er å være veldig streng nå før jeg reiser, for så å gradvis gå over til vanlig sunt kosthold! Det skal jeg klare!!


Stranda i Brasil.. og meg selv i bikini…

Ønsker alle en fortsatt fin uke! Og kos dere med maten dere spiser, uansett om det er shake eller pizza eller noe helt annet!


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]