JANUARY GOALS!!!

Hei dere ♥

Midt oppi alle innlegg om nyttårsforsett tenkte jeg å presentere dere mine mål for den aller første måneden, nemlig Januar. Jeg skal jo faktisk bare tilbringe 3 uker av den i Norge og etter det er det Brasil som gjelder!! Gledis!! Jeg har som vanlig noen mål og denne måneden har jeg ekstra motivasjon for å nå målene jeg har satt meg. Det er jo et nytt år!! 

♥ Gå tur hver dag fram til Brasil. I Brasil blir det også mye gåing, men det blir vanskelig å planlegge nå, så da skal det bli 23 gåturer får jeg forlater landet! Jippi!

♥ Gå ned over 5kg. Jepp, dietten er klar. Nå skal jeg ned i vekt og ta av de siste gravidkiloene. Det blir virkelig en kickstart i Januar, derfor skal jeg klare over 5 kilo.

♥ Se Christ de Redeemer. Uten at det er tåke. Forrige gang jeg var der som er den eneste gangen jeg har vært der, var det så tåkete at vi verken fikk sett Jesusstatuen eller utsikten. Gør comeback nå i slutten av Januar! 

♥ Rydde i klærne. Nye og gamle klær. Det trengs en opprydning, og da får jeg samtidig sett hva jeg skal ta med meg på tur.

♥ Dra på visninger. Oh Yes! Nå er tiden inne for å titte på hus. Håper det kommer noe interessant de neste ukene. Tipper det blir noen visninger i hvert fall. 

♥ Få 2200 følgere på Instagram. Jeg nådde det ikke helt forrige måned så da prøver vi igjen! Mangler ca 100 🙂 

♥ Følge ukeplanen min. Jeg har fått meg ukeplan som jeg skriver ned planene for hver uke. Jeg er rett og slett skikkelig god på å skrive planer, men ikke like god på å følge dem, så det er nesten det største målet for januar. 

♥ Drikke mer vann. Hva er vel bedre enn å starte året med noen gode vaner. Å dikke mye vann er en skikkelig god en 🙂


Alle bildene er fra pinterest

Har du noen mål for Januar eller det nye året?


#goals #mål  #trening #kosthold #reise #blogg #vinter #januar

Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]