2017 – VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!!

Åhh! 2017 – måtte du bringe lykke, kjærlighet og nye muligheter! Det er noe veldig befriende med å starte et nytt år. Man kan på en måte ta med seg det gode fra året før, legge det som ikke er så bra bak seg og starte med blanke ark! Jeg er veldig spent på hva det nye året vil bringe meg og min lille familie! De siste årene i livet mitt har jo vært mildt sagt innholdsrike. Vi snakker jorda rundt reise, ny kjæreste, ny jobb, giftemål, graviditet.. 2016 var et fantastisk år der den største begivenheten av alle var å få lille Marcelo! Det kan faktisk ikke måle seg med noe annet, men det gjør bare at jeg gleder meg til fortsettelsen. 2017 skal bli et år der det kommer til å skje masse for vår det.

Om bare tre uker dra vi på en langtur til Brasil. For første gang med lillegutt. Det er noe vi gleder oss til og samtidig er veldig spente på. Nesten to måneder blir vi borte. Vi skal besøke familie og vi skal nyte alt det deilige Brasil har å by på. Tenk så deilig å dra til knallsommer når det er mørkt og trist her hjemme. Det skal bli sååå bra!

Vi har også nylig fått huslån, noe som betyr at søken etter ny bolig virkelig begynner nå. Det har lugget veldig lite ute nå i jula, men jeg håper at en bolig er kjøpt innen sommeren! Og det er noe jeg nesten ikke klarer å vente med. Til tross for at vi trives godt der vi er nå, så bor vi ikke alene og det er noe med å ha sitt eget. Det blir bare enda mer etterlengtet når man får barn. Jeg er så spent på hvor vi ender opp og hvordan alt blir.

Utenom dette så gleder jeg meg bare til å se alt som skal skje med Marcelo. Vi håper han snart begynner å krabbe og etter det går det nok bare slag i slag og vi kommer sikkert til å lengte tilbake til den tiden hvor han ikke var så aktiv. Men sånn er det! Det er jo supergøy å følge med på utviklingen. 

Har vi noen nyttårsforsetter da tro?

Blir det klisje å si at jeg skal bli sunn? Ja, jeg vet. Men det skal jeg faktisk. Jeg har sakte, men sikkert jobbet med å få tilbake kroppen min etter graviditeten og er på god vei, men nå trenger jeg å Step it UP, og det finnes vel ingen bedre start på det enn et nytt år! Januar gir håp og nå gleder jeg meg faktisk til å rydde vekk julemarsipan og annet julesnacks og finne fram vannflaska og treningstightsen. Jeg har jo faktisk en Brasiltur å se fram til om noen uker, og det gir bare en ekstra motivasjon! 

Ellers har jeg et fortsett om å få orden på livet. Det høres stort ut og det er det kanskje og, men jeg skal få rydda i alt jeg har og få oversikt. Jeg har jo faktisk flere esker i kjelleren med ting jeg ikke husker hva er lenger. Men jeg tror det kan passe inn i et nytt hjem. Det blir jo nesten julaften på nytt å begynne å titte i de eskene. Ellers skal jeg få orden på bilder, videoer og papirer. Jeg får ro i sjela når ting er på plass og jeg må rett og slett sette av tid, for jeg vet ikke om en ting som er mer tidkrevende enn å ordne med bilder. Så slitsomt, men så fantastisk når man er ferdig! 

Så det ble vel to forsetter det da! Det skal jeg klare altså!! Det er ikke et forsett, men jeg har vært ekstremt sløv med blogging og det har blitt litt reklame og mindre av de personlige innleggene i det siste! Der må jeg skjerpe meg og jeg håper at jeg får bra nok nett i Brasil til å dele opplevelsene våre derfra med dere!! Denne bloggen var jo en gang en reiseblogg! 🙂

Godt nytt år alle sammen!


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]