ROMJULS GIVEAWAY: FARGING VIPPER OG BRYN MED FORMING!

Hei alle sammen! ♥ Nå er det tid for årets siste GIVEAWAY!

Romjulsluken er sponset av velværesalongen Pure Joy i Fredrikstad og denne gangen gir hun bort farging av vipper og bryn, samt forming av bryna! Jeg går selv fast til Pure Joy og ordner bryna mine og er superfornøyd!! Jeg har aldri farga vippene, men det har jeg tenkt til å gjøre før jeg drar til Brasil. Nina som driver salongen er veldig hyggelig og gjør alltid sitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Det er alltid så hyggelig og behagelig å komme til henne! Pure Joy holder til i nye lokaler i Fredrikstad Sentrum (Storgata 37, inngang ved Lotus Yoga). Hvis du vil lese mer om da jeg var hos Pure Joy kan du trykke her: NYE BRYN FRA PURE JOY!

Pure Joy tilbyr mange forskjellige behandlinger som blant annet massasje, hudpleie, farge/napping av bryn, voksing m.m. Du kan besøke hjemmesiden her: PURE JOY , for å sjekke ut de forskjellige behandlingene, samt se priser. Nina har flere års erfaring og mange faste kunder. Sjekk ut Nina på Facebook og Instagram.


Her ser dere meg når jeg har vært hos Nina. Delta på dette bildet på facebook og instagram også ♥​


Vakre Nina og her ser dere også inngangen til salongen hennes! ♥

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE OM Å VINNE FARGING AV VIPPER OG BRYN + FORMING HOS PURE JOY, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Skriv JEG ER MED i kommentarfeltet! (husk legg ved emailadresse så jeg kan kontakte deg om du vinner!

♥ Giveawayen foregår også på FACEBOOK HER og INSTAGRAM HER

♥ Delta så mange steder og så mange ganger du vil. Vinnersjansen øker selvsagt om du deltar flere steder. Del gjerne innlegget så dine venner også kan delta. Det er ikke et must, men settes pris på 🙂 

LYKKE TIL!  VINNEREN TREKKES SØNDAG 1. JANUAR!


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
PPS: HUSK AT DU NÅ FÅR 20% VED Å BRUKE RABATTKODEN: KRISTINE20 HOS CASEAPP.NO (Gjelder ut året).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]