GIVEAWAY FRA ÂME PURE!!

Hei dere ♥

Julen er visst tiden for å gi, for nå har jeg fått muligheten til å gi bort enda en flott ting til dere!! Âme Pure sponser med en WrinklEraser Creme til en heldig vinner. Du finner produktet HERDet ligger jo i navnet.. Denne kremen er perfekt til å fjerne eller forebygge rynker i ansiktet. Uansett hvor glatt og fin huden din virker når den er ca 20 år, så skjer det noe med den med åra. Ja.. rynkene kommer krypende. Jeg er veldig glad for at jeg har kommet over denne kremen og selv bruker jeg hele settet som dere kan finne informasjon om HER. Jeg er veldig fornøyd så langt og gleder meg til å vise der før/etter bilder snart. 

I denne luken kan du vinne selve rynkekremen som har en verdi på hele 899kr. hvor fantastisk er ikke det?


I produktbeskrivelsen finner du følgende informasjon: Wrinkle Eraser CRÈME er basert på en sammensetning av fire unike, vitenskapelig naturlige aktive ingredienser(13%,) inkludert Blue Marine fra Bretagne. Disse er svært effektive hver for seg, men når de kombineres, blir virkningen ytterligere forsterket. Kremen har vist dokumentert effekt i ti kliniske studier og bekjemper aldringstegn I ansikt og på hals.  Wrinkle Eraser CRÈME? fungerer på en lignende måte som Botox, ved å avslappe muskelkontraksjoner for å gi ansiktet ditt en mykere fremtoning. Virkning er umiddelbar og langsiktig, og gjør huden synlig fastere og strammere, og korrigerer fremtoningen av dype ansiktslinjer og rynker, samtidig som den hindrer dannelse av nye rynker. Den bidrar til å gjøre hudfargen din jevnere og glattere, og fremmer fastere, mer ungdommelig hud. Øk elastisiteten, hydrer og stram opp huden din, og reduser slapp hud med denne intensive daglige fuktighetskremen.​

Både jeg og min lillebror har prøvd produkter fra Âme Pure og er veldig fornøyde. Lillebror Philip har prøvd CIT Face Roller PLATINUM  som funker godt mot akne/uren hud og jeg holder på med to behandlinger nå: Wrinkle Eraser? + Creme og Intensive stretch Marks Eraser?. Jeg vil både fjerne/forminske rynker i ansiktet og strekkmerker på magen som jeg har fått etter graviditeten. 

Dette er et gammelt bilde fra da vi begynte med vår første behandling. Jeg skal vise dere alt i et nytt innlegg! 


Her ser dere hele settet jeg bruker. Kremen dere kan vinne er den i front og vil hjelpe deg å forebygge eller fjerne rynkene dine ♥​
 

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE OM Å VINNE EN WRINKLERASER CREME, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Skriv JEG ER MED i kommentarfeltet! (husk legg ved emailadresse så jeg kan kontakte deg om du vinner!

♥ Giveawayen foregår også på FACEBOOK HER og INSTAGRAM HER. 

♥ Delta så mange steder og så mange ganger du vil. Vinnersjansen øker selvsagt om du deltar flere steder. Del gjerne innlegget så dine venner også kan delta. Det er ikke et must, men settes pris på 🙂 

LYKKE TIL!  VINNEREN TREKKES MANDAG 26. DESEMBER! 2. JULEDAG!


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
PPS: HUSK AT DU NÅ FÅR 20% VED Å BRUKE RABATTKODEN: KRISTINE20 HOS CASEAPP.NO

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]