4. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY!!

Hei ♥

Ja, jeg vet den blir posta en dag for sent 🙂 Sånn gikk det med den helga. Jeg har arrangert julebord! Men nå er jeg her for å dele en kjempefin giveaway med dere!!! Det har jo vært stort engasjement rundt alle mine giveaways og det er så gøy. 

I dagens luke kan dere vinne et valgfritt nattøy til barn fra Me&i. Jeg er helt forelska i det klesmerket og skapet mitt begynner å fylle seg opp med mange plagg fra det merket. Marcelo sin garderobe er også preget av de deilige og fine klærne til me&i. Nattøyet fikk vi for ikke så lenge siden og det er så deilig og mykt (som alle plaggene til me&i). Det er lyseblått med mørkebrune flaggermus og har en brun kant oppe. Du kan velge mellom langermet overdel med bukse, eller en kortermet nattkjole. 

Gaven er sponset av Me&i

Nattkjolen finnes i størrelse fra 86-152, og pysjen fra 74-152. ♥ Nattøyet har en verdi på opptil 355kr.

Til Marcelo har jeg naturligvis langermet + bukse, men denne passer fint til jenter også om man ikke er veldig glad i kjoler. Mitt lille gull trives veldig godt i settet!!

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE OM Å VINNE EN VALGFRITT NATTØY FRA ME&I, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Skriv JEG ER MED i kommentarfeltet! (husk legg ved emailadresse så jeg kan kontakte deg om du vinner!

♥ Giveawayen foregår også på FACEBOOK HER og INSTAGRAM HER

♥ Delta så mange steder og så mange ganger du vil. Vinnersjansen øker selvsagt om du deltar flere steder. Del gjerne innlegget så dine venner også kan delta. Det er ikke et must, men settes pris på 🙂 

LYKKE TIL!  VINNEREN TREKKES SØNDAG 25. DESEMBER! 1. JULEDAG!


VIL DU JOBBE MED ME&I? 

Akkurat nå har de en spesiell kampanje!

Starte opp uten ekstra kostnad og låne kolleksjonene gratis! Enklere blir det ikke! Alt du trenger å gjøre er å sende inn søknad og avtale til dem innen 31.desember 2016. Da får du i tillegg invitasjon til vårsesongens fantastiske kickoff i Oslo lørdag 21.januar 2017. Du finner info HER.


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
PPS: HUSK AT DU NÅ FÅR 20% VED Å BRUKE RABATTKODEN: KRISTINE20 HOS CASEAPP.NO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]