JULESTRIA OG RABATTKODE TIL DERE!!

Hei dere ♥

Først av alt!! Jeg har vært så heldig at jeg kan få dele ut en rabattkode til alle dere som leser denne bloggen! Rabattkoden er fra CaseApp og gir deg 20% på alle kjøp. Bare klikk deg inn på CaseApp HER, finn ut hva du liker og bruk rabattkode KRISTINE20 når du handler!! Et lite plaster på såret til alle dere som hadde håpet å vinne på forrige giveaway her på bloggen! Må også nevne at dette er den perfekte gave til en du er glad i. Du kan jo faktisk designe ditt helt personlige deksel/skin. Hva med mange små bilder av deg og vennene dine, kjæresten din eller barna dine? Og hvis ikke har de utrolig kule ferdige design også! Bare ta en titt på disse:

I samarbeid med CaseApp

Så var det denne julestria da! Som tar meg så godt som alle og en hver! Nå skal ikke jeg skryte på meg å stresse så forferdelig, men dagene går og akkurat nå holder jeg på for fullt med å organisere til helgas årlige julebord! En tradisjon vi har med vennegjengen som er et av årets høydepunkter. Man klarer jo ikke gjøre ting halvveis, så da blir det helveis, men fy så gøy vi alltid har det! Jeg har nesten ikke handla noen gaver enda, men det tar jeg helt lungt. Det skal jeg og Marcelo kose oss med til uka ♥ Jeg skal ikke ha så mange, så det synes jeg bare er koselig! Til uka skal jeg også gjøre klart juleantrekket til Marcelo. Må se om jeg har alt jeg trenger eller om det blir noe nytt!! Er jo veldig stas med noe nytt, men samtidig skal det helst ikke koste alt for mye om det kun er noe vi får brukt et par ganger. Vi får se hva jeg finner på! Hva er det perfekte juleantrekket til en gutt på 8 mnd (som han er 1. juledag)?? Jeg skulle egentlig ha bakt en del og hadde gleda meg til det, men det tror jeg det blir svært lite av! Muligens får vi til noe i morra og da skal lille Marcelo få prøve seg på baking og. Der går vel det meste i munnen tenker jeg!

Åååå, så glemte jeg nesten å si den største nyheten av alle. Vi har bestilt oss tur til Brasil og drar i slutten av Januar!! Det blir utrolig godt å både møte familie igjen og nyte varmen når kulda står på som verst her hjemme!! Vi er helt gira og gleder oss så utrolig masse! ♥ Kommer tilbake i morgen med NY GIVEAWAY folkens!! Må si at det er mange gavmilde nå i jula!! Og så må dere ikke glemme og delta på den som jeg allerede har gående fra FRESHBOX BY FOODSAVE!

Ha en fin dag folkens, nå må jeg hive meg rundt her for å bli ferdig med ting! 


Fra helgens julebord ♥

Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]