3. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY!

Hei alle sammen! ♥
 
Da har vi allerede kommet til 3. søndag i advent, noe som minner meg på at jeg kan tenne det tredje lyset!! 🙂 Denne dagen betyr også ny GIVEAWAY på bloggen og i dag gir jeg bort noe jeg vet at veldig mange kunne tenke seg! Nemlig en FRESHBOX fra Foodsave. Den har en verdi på 399kr og er en helt genial måte å oppbevare mat på!
 
For meg har kjøleskapet alltid vært et lite katastrofeområdet. Det er jo ikke akkurat lett å holde orden inni der og for ikke å snakke om all den maten som blir kastet fordi jeg har «glemt» at jeg har det, eller fordi det ikke har blitt oppbevart ordentlig. Vel, den tid er forbi for nå bruker vi freshbox. Jeg har to i fargen pastell rosa og synes det er både lettvint og kjekt med en boks som virkelig tar vare på maten. Boksene har avtagbare serveringsbrett som gjør det enkelt å servere, 3 fargevarianter og de tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Den er også helt tett mellom rommene, som gjør at man ikke trenger å pakke inn maten noe mer enn bare å sette på lokk mellom hver gang.
 
Du kan i dag vinne en freshbox (til en verdi av 399,-) i valgfri farge!! Les hvordan delta nederst i innlegget!
 

 


Vakringen koser seg sammen med oss ved bordet ♥

Vil du se mer om hvordan denne freshboxen fungere, kan du ta en titt på denne videoen:

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE OM Å VINNE EN FRESHBOX FRA FOODSAVE, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Skriv JEG ER MED i kommentarfeltet! (husk legg ved emailadresse så jeg kan kontakte deg om du vinner!

♥ Giveawayen foregår også på FACEBOOK HER og INSTAGRAM HER

♥ Delta så mange steder og så mange ganger du vil. Vinnersjansen øker selvsagt om du deltar flere steder. Del gjerne innlegget så dine venner også kan delta. Det er ikke et must, men settes pris på 🙂 

LYKKE TIL!  VINNEREN TREKKES LØRDAG 17. DESEMBER!


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]