DECEMBER GOALS!

Hei alle ♥

På godt vei inn i kosemåned nummer en kommer et innlegg som handler om målsetting, utføring og mestring. Starten på måneden startet med et eneste mål for øyet. Å bli frisk. Har hanglet og vært helt skutt her noen ganger, men nå som det begynner å rette seg er det tid for å se seg om etter nye mål. For mål må man da jaggu ha! Dette har jo blitt en «fast spalte» her også, så best å følge opp! 🙂 Kommer snart et måneden som gikk innlegg og så da får dere se hvordan det gikk med måla jeg satt meg for November. Men nå, nå er det Desember det er snakk om!

♥ Stå opp før kl 10. Ja, det høres vel ikke så vanskelig ut, men er det noe vi elsker her i huset så er det å ligge å dra seg til langt ut på dagen 🙂 Marcelo tar seg ofte en god lur etter han har våkna første gang og da sovner gjerne jeg igjen også, men har nå et mål om å stå opp selv om han sovner igjen! Så før 10 bør gå greit! Begynner pent. haha

♥ Bake julebakst. Det er jo DEN måneden nå! Planen er at jeg og lillegutt skal bake litt sammen med mamma. Jeg har ikke brydd meg om det på noen år, men nå som jeg går hjemme med Marcelo er det hyggelig å fylle dagene med julebakst!

♥ Går tur når det ikke regner. Huff, jeg har vært dårlig på å gå tur i det siste. Det må jeg gjøre noe med. Med mindre det regner.. Det blir altfor kaldt og guffent. Så da blir målet å gå tur alle dager det ikke regner! 

♥ Rydde i kjelleren. Trenger ikke å utdype det noe mer enn at det trengs! 🙂


♥ Se julefilmer. Åhh, det er jo så koselig og gir så julestemning. I går så jeg på årets første julefilm på netflix. Den het The Spirit of Christmas og var egentlig ganske søt. Litt annerledes, men verdt å se! 

♥ Få 2200 følgere på Instagram. Siden jeg klarte forrige mål på 2000, så setter jeg meg et nytt på 2200! Gøy å se om jeg klarer å øke hver måned 🙂 Den er på 2080 nå, så tror jeg har sjans til å klare det 🙂

♥ Lage en rett jeg ikke har lagd før. Dette målet tror jeg at jeg skal ha hver måned. Det er jo så gøy å prøve nye ting!! Love it!!

♥ Kose meg med julehandelen. Julehandelen har lett for å bli stress og mas, og et stort mål for meg er å kose meg med julehandelen. Jeg skal ikke handle mange gaver, men jeg skal kose meg med de jeg skal kjøpe. Og kose meg med å titte på juleting i butikken.

Lage Ribbe. Denne vet jeg at jeg klarer. Ribba er allerede kjøpt og jeg er en av de som står får julematen til årets julebord med vennegjengen. Blir deilig og hører julen til!


Alle bilder fra Pinterest

God desember ønskes dere alle!!! ♥

Hva er dine mål for desember? Har vi noen av de samme målene?

#goals #mål #høst #autumn #trening #kosthold #kos #blogg #vinter #desember


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]