2. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY!!

Hei alle sammen ♥

Da har vi allerede kommet til 2. søndag i advent dere! Og for en kul gave dere kan vinne denne uka!! I dag kan dere vinne et gavekort på 300kr til og kjøpe skin til pc/mac eller deksel til telefonen din fra Case App! Jeg har selv skaffet meg begge deler, både til min mac og min telefon. Og jeg er så fornøyd. Begge mine har fått personlige bilder på og det synes jeg er så koselig! Det finnes mange ferdige design som er veldig populære, men for meg passet det med noe personlig. Dette er selvfølgelig helt opp til hver enkelt! 🙂 For å titte på ferdige design eller prøve å designe ditt eget, kan du klikke her: CASEAPP. Dette er jo egentlig et godt julegavetips også! 

Gaven er sponset av caseapp.no

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE OM Å VINNE ET GAVEKORT FRA CASE APP, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Skriv JEG ER MED i kommentarfeltet! (husk legg ved emailadresse så jeg kan kontakte deg om du vinner!

♥ Giveawayen foregår også på FACEBOOK HER og INSTAGRAM HER

♥ Delta så mange steder og så mange ganger du vil. Vinnersjansen øker selvsagt om du deltar flere steder. Del gjerne innlegget så dine venner også kan delta. Det er ikke et must, men settes pris på 🙂 

LYKKE TIL!  VINNEREN TREKKES LØRDAG 10. DESEMBER!


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]