NÅR DU TRODDE INGENTING KUNNE ØDELEGGE KVELDEN OG SÅ KOMMER DU PÅ DETTE.. KRISE!!

Hei dere ♥

Se for deg at du har stått en time på badet, sminken ligger perfekt, håret er krøllet og satt opp, antrekket sitter som et skudd, smykkene er kjøpt inn for anledningen og drikka står klar i gangen. Du tar på deg den lille, snertne veska og kommer deg ut av døra og inn i taxien. Du skal på fest! Alt føles helt perfekt og du gleder deg utrolig mye til en dag med gode venner. Endelig samles dere og skal legge tankene på barn og eksamen til side..Denne kvelden skal ingenting få ødelegge.. Du drømmer deg bort i god mat og partylåter, da du plutselig kommer på.. NEEEI!! Jeg har glemt å ta på meg parfyme!!! Krise!! 

Det er noe med den herlige duften som helt uten å være synlig faktisk gjør hele antrekket. Den bringer fram den gode følelsen og er akkurat den finishen du trenger for å føle deg helt HEL. Det er faktisk litt krise om man glemmer å ta på seg parfyme. I allefall føler jeg det sånn, og tror nok jeg har flere med meg. Det har skjedd med meg før og det har skjedd med flere av mine venninner også. I nøden er gode venner godt å ha, og ofte har jeg både lånt ut og lånt parfyme når krisen har oppstått! Flere som kjenner seg igjen kanskje?

Er det fler enn meg som har hatt den samme favoritten i mange år? Jeg tror min absolutte favoritt har vært det hvert fall i 10 år. Men jeg bytter også innimellom og prøver andre ting. Jeg må alltid ha minst to parfymer hjemme, bare så jeg kan bytte litt etter humøret! Akkurat for øyeblikket har jeg bare to parfymer som begge har blitt brukt en del og må derfor gå til innkjøp av en ny snart. Har du noen dufter å anbefale kanskje? Du finner mange herlige PARFYMER HER, og jeg digger og scrolle meg opp og ned den siden for å finne ut av hva min neste erobring skal bli! 


Her er de to jeg har nå. Duften til høyre heter Hugo Boss Ma Vie og er en frisk og feminin duft. Veldig glad i denne. Til venstre holder jeg Giorgio Armani Sì som er både sensuell og eksotisk. En herlig duft denne og! ♥

Mange ønsker seg parfymer til jul eller kanskje du ønsker deg en selv. Da kan jeg anbefale deg å titte på parfymer hos Nordicfeel. Nå har de også gavepakker i en utrolig fin innpakning, så da slipper man jo og gjøre det selv! 🙂

Du lurer kanskje på hva min favoritt er i og med at jeg har hatt den samme i så mange år, og her er min TOPP 3 liste!

  1.  Dolce & Gabbana Light Blue
  2.  Hugo Boss Ma Vie
  3.  Giorgio Armani Sì


Bilder fra pinterest

Da gjenstår det bare å spørre, HVA ER DINE FAVORITTER?


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]