PEPPERKAKER MED EN VRI OG 1. ADVENT GIVEAWAY!!!

hei dere ♥

I dag er det første søndag i advent. Jeg er ikke ferdig med å pynte og har glemt å kjøpe lys til adventstaken, så med mindre jeg finner noen brukanes lys fra i fjor i en av eskene mine her, blir første adventslys tent i morra 🙂

I dag skal jeg vise dere noe jeg har prøvd for første gang i dag, og noe jeg tror at ikke så mange har prøvd før. Nemlig Pepperkaker med en ny vri! Det vil si.. Pepperkakene er de samme og for denne anledningen ferdigkjøpt, men tilbehøret er noe helt spesielt. 

I samarbeid med MasalaMagic

PEPPERKAKER MED OST OG CHUTNEY

Vi har vel alle kost oss med ost og kjeks før. Så hvorfor ikke gjøre det litt mer julete og bytte ut kjeksen med pepperkaker? Tilfører du også litt deilig chutney fra MasalaMagic har du en helt ny og spennende vri på pepperkakene! Jeg startet faktisk dagen med disse i dag, men hva gjør vel det? Det er jo første søndag i advent. Jeg har brukt Daddel Chutney på mine, men det passer også veldig godt med Mango Chutney fra samme merke. De er søte og man trenger ikke mye på hver bit for å få en god smak! Jeg kombinerte dagens pepperkaker med BRIE, RUCCOLASALAT og DADDEL CHUTNEY, og sier som min kjære bror da han fikk smake på en: Oi! Det var jo dritgodt! 

En annen ting som var også var dritgod, var denne Mango Lassi !! Den har jeg lagd på en supergod Mango Puré, også fra MasalaMagic. 

For å lage en Mango Lassi trenger du følgende:

300 gr mango pure

2 ss sukker (kan sløyfes)

5 dl kefir

2 dl vann

Isbiter

Jeg blandet alt i blenderen og serverte den kjølig! Boksen inneholder 800g, så resten har jeg satt i kjøleskapet der den kan holde seg i 3 uker. Jeg tenkte å bruke den over is senere, for det tror jeg også kommer til å bli veldig godt!! ? Denne lassien (eller smoothie om du vil) var hvert fall en frisk pust og passer jo perfekt som en frisk liten velkomstdrink, som et mellommåltid eller som tilbehør til all den gode maten vi skal få i oss i løpet av den neste måneden!

Du kan lese om og kjøpe produktene HER, eller få litt inspirasjon på nirusverden.com


 

1. ADVENT GIVEAWAY!!!

I dag er det første søndag i advent, og hver søndag i advent skal jeg få dele ut fine premier til dere! I dag, den første søndagen, vil jeg dele ut en Goodiebag fra MasalaMagic til en heldig vinner! En av dere vil da også få muligheten til å lage pepperkaker med en vri, deilig Mango Lassi og en spennende ting til fra det indiske kjøkken!

FOR Å VINNE EN HERLIG GOODIEBAG FRA MASALAMAGIC MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥  Konkurransen foregår her på Facebook og Instagram!
Klikk deg inn der for å delta, men legg igjen en kommentar i dette innlegget også, så får du et ekstra lodd (husk legg ved emailadresse så jeg kan kontakte deg). Du kan delta en av stedene eller alle. Det er opp til deg! Vinnersjansene øker jo flere steder du deltar!

♥ Del gjerne innlegget! (ikke et must, men det settes pris på!)

Masalamagic er for deg som liker eksotiske retter, spennende smaker og ønsker den originale indiske smaken. God fornøyelse! Niru Kumra


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]