MARCELO 7 MÅNEDER GAMMEL!!

Hei dere ♥

I dag er Marcelo hele 7 måneder gammel og dagen har vi «feiret» med å farte rundt på black friday. Vi sto opp ganske tidlig i dag (til oss å være hvert fall) og var i byen allerede før kl 9.30. Men så er det noe med dager som det er ekstremt mye salg. Det er akkurat som jeg blir litt stressa av det, og vet ikke hva jeg skal gå for, redd for om det dukker opp et bedre tilbud osv. Det hele ender med at jeg egentlig ikke får kjøpt meg noe som helst! Det har faktisk skjedd i dag. Det var bare mannen som endte opp med noe nytt, men det er vel greit. Stort sett jeg som står for shoppinga til vanlig! Og så skal jeg klikke meg inn på noen nettsider nå og bare «dobbeltsjekke» at jeg ikke går glipp av noe. 

Jeg synes Marcelo har forandret seg veldig mye den siste måneden. Han har blitt mye mer aktiv, mer bevisst på bevegelsene sine og mer opptatt av å få tak i alt mulig. Han vil også helst sitte, selv om han ikke kommer seg opp i sittestilling selv enda. Han prater like mye som før, men lydene begynner å ligne mer og mer på begynnende ord. Blir mer sånn ba – ma – a -a osv. Han er fortsatt blid som en sol og selv om han har begynt å vise at han kan være litt skeptisk til nye folk, skrur han også ofte på sjarmen når vi er ute blant folk. Enten om han sitter på armen min eller i vogna. Han får mye oppmerksomhet, men sånn er det jo med babyer! De er jo så søte! Marcelo har mange morsomme uttrykk og en skøyeraktig væremåte. Gleder meg til han begynner å snakke, for ser for meg at han vil si mye rart. Det er jo lenge til enda, men spennende blir det! 

Han ruller fortsatt mest fra rygg til mage og sliter litt med å komme seg videre derfra. Han blir fort sint fordi han vil så gjerne krabbe eller komme seg rundt, men får det ikke helt til enda. Men ser jo at han har blitt sterkere i armene og at han er mer stødig når han sitter. Jeg tror han ligger ganske rundt gjennomsnittet. Vi skal på kontroll igjen på helsestasjonen 7. desember, men var til 6 måneders kontroll i begynnelsen av November da Marcelo var 6 måneder og 14 dager. Tallene da viste at han var 73cm lang og veide 10,3 kg. 


Heldress i fleece fra Gullkorn Design og lule fra Mp Denmark.

Forrige torsdag var vi på åpningen av en flott ny butikk her i Fredrikstad med navn Lille Slørhale. De selger herlig barneklær og har mange av våre favorittplagg. Vi kjøpte med en del hjem den dagen som jeg har skrevet om tidligere og var derfor med i trekningen av mange flotte premier. Og tror du ikke vi var så heldig å vinne og da. Et valgfritt plagg fra WHEAT. Så utrolig fin premie og i går var jeg nedom butikken og valgte ut en kjempefin vinterdress til Marcelo. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd og gleder meg veldig til å ta i bruk den dressen. Den er jo så deilig og helt perfekt til kalde dager. Jeg satser på at den kan ta oss gjennom vinteren og helt fram til April. Eller så lenge det er kaldt. Vet jo aldri her i landet! Sjekk ut Lille Slørhale på Instagram HER, og følg gjerne! ♥ De har en giveaway gående og søker også ambassadør og det er noe vi har veldig lyst til å bli!! Ingen sak å representere en butikk med så mye fint!


Vinterdress fra Wheat som jeg vant hos Lille Slørhale.


Bukse og body fra Hust&Claire. Lue og smekk fra By Heritage.


Er han ikke bare nydelig? ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
PPS: NÅ BLIR DET SNART ADVENTSKALENDER PÅ BLOGGEN MIN IGJEN! FØLG MED!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]