NY JAKKE OG OPP TIL 85% BLACK FRIDAY SALG!!

Hei alle fininger!! ♥

Først må jeg bare vise dere mitt siste tilskudd i garderoben. Denne stripete blazeren passer til veldig mye, men kanskje aller best til jeans! Det er hvert fall sånn jeg valgte å style den i dag, og så kan det jo hende den havner utapå en kjole etterhvert også! Du finner jakken HER.

Jakken er sponset av Shein

BLACK FRIDAY!!!

Denne dagen er ikke til å komme utenom. Dagen der det bugner over av gode tilbud. Jeg er ekstremt fan av å handle på salg og Shein går ut med opp til hele 85% salg. Det er jo nesten gratis. Vær rask, for her vil det bli fort utsolgt!! I tillegg har de også GRATIS FRAKT både på Black Friday og Cyber Monday! Sjekk det ut HER, eller klikk på bildet for å komme til salget! (Fri frakt er Beijing tid, så husk at det er +7 timer)

MIN BLACK FRIDAY PLAN!!

Det er nesten så jeg blir litt stressa over denne dagen. Det er så mange tilbud og jeg er så redd for å gå glipp av noe! Planen min er derfor å gå til byen sammen med Marcelo og mannen i morra formiddag og se om vi finner noen godbiter. Senere på kvelden tenker jeg å kose meg med diverse salg på nettet! Åååå som jeg gleder meg! Det føles bare så godt å få kjøpt ting skikkelig billig! ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
PPS: NÅ BLIR DET SNART ADVENTSKALENDER PÅ BLOGGEN MIN IGJEN! FØLG MED!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]