ØNSKET OM Å VÆRE ALT PÅ ÉN GANG!

Noen ganger treffer andres innlegg meg så sinnsykt. Det er som jeg skulle skrevet det selv eller som tankene bare blir dratt ut av mitt hodet og skrevet ned på en annens blogg. I går kom jeg over et sånt innlegg da jeg gikk inn på en av mine favorittblogger, Voe og fikk gleden av å lese hennes siste innlegg som handlet om det å ønske seg å være alt på én gang. Du kan lese innlegget HER. Jeg kjenner meg så igjen i alt hun skriver. Jeg føler også at jeg hele tiden ønsker å være noe jeg faktisk ikke er og jeg ønsker å være alt mulig på samme tid. Er det egentlig mulig?

Jeg trenger ikke gjøre annet enn å scrolle meg gjennom instagram før jeg har et ønske om å bli modell, treningsguru, interiørdesigner, bakemester, moteekspert og det som er! Det finnes neppe et sted i sosiale medier som inspirerer meg så mye som instagram. Her drømmer jeg meg bort i alt jeg ikke har og lager meg forestillinger og et ønske om å bli både det ene og det andre. Det skal selvfølgelig sies at instagram har et filter og alle vet vel at realiteten ofte er en helt annen enn den man ser på instagram. Likevel elsker jeg å drømme, men hater å ikke oppnå det jeg drømmer om. En vanskelig balanse det der gitt! 

Jeg setter meg ofte mål og har virkelig troa på at jeg kan få til alt jeg vil og at jeg faktisk kommer til å nå alle målene jeg setter meg. Likevel failer jeg gang på gang og ser jo allerede nå på de målene jeg satt meg for November at jeg ikke kommer til å nå halvparten en gang. Men kommer jeg til å ha like troa på måla jeg setter meg for Desember! OH YES! Er det kanskje det man kaller evig optimist? 

Problemet er vel også at det er utrolig vanskelig å få til alt på en gang. Jeg er tålmodig på mange måter, men akkurat på å oppnå det jeg vil er jeg svært utålmodig. Jeg vil at alt skal skje med en gang. Tanken slår meg jo om hvorfor jeg vil oppnå alle disse tingene. Hvorfor streber folk etter likes og ros? Hvilken betydning har det egentlig? Tror jeg skal følge Emilies nyttårsforsett og rett og slet «gi mer faen» og innse at jeg ikke kan være alt på én gang! HURRA for det!

Er det fler som kjenner seg igjen i dette?

Avslutter innlegget med min siste instagrampost! Følg meg her, og se hvordan mitt «nesten-realistiske-liv» er! 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
PPS: NÅ BLIR DET SNART ADVENTSKALENDER PÅ BLOGGEN MIN IGJEN! FØLG MED!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]