30 TING Å GJØRE FØR DU DØR!

Hei alle sammen! ♥

Det sies at alle har en bucket list. Har du en? En bucket list er rett og slett en liste over ting du vil gjøre før du dør. Her kan man jo velge noen store ting, eller ramse opp mange småting du har lyst til å oppnå i løpet av livet. Det er mange ting jeg har lyst til å oppnå i løpet av livet, så hvorfor ikke få det hele skrevet ned på en liste!? 

Her er tingene som står på min bucketlist og som jeg mener alle burde gjøre før de dør: 

 1. Oppleve nordlys. Det ser så utrolig vakkert ut. Jeg kunne virkelig tenke meg å oppleve dette. Og det bør jo ikke være umulig så lenge man bor i Norge.
   
 2. Løpe maraton/halvmaraton. Dette har ikke jeg klart enda, men hadde vært gøy å en dag være i form til det.
   
 3. Donere blod. Hvorfor ikke hjelpe andre hvis man kan?
   
 4. Lære å spille et instrument. Her kan det se ut som jeg kommer til kort, men hadde vært gøy å kunne spille f.eks gitar.
   
 5. Besøke alle kontigentene i verden. Å reise og oppleve verden er fantastisk. Jeg mangler kun Australia på dette punktet, men vil gjerne oppleve mer i de andre kontinentene også.


   

 6. Lære seg et nytt språk. Da tenker jeg på et språk du ikke har lært fra du var liten. Å lære seg et nytt språk i voksen alder åpner mange nye dører og beriker livet ditt.
   
 7. Prøve zipline. Å kaste seg ut på en line ned gjennom skogen høres både skummelt og spennende ut. Dette er noe jeg virkelig vil prøve

   
   

 8. En uke uten telefon/nett/tv. Dette er nesten utenkelig i dagens samfunn. Selvom dette er noe jeg ufrivillig opplevde litt av på jorda rundt, så tror jeg det er godt for kropp og sjel å logge seg litt av alle duppeditter og bare nyte livet og personene man er sammen med.
   
 9. Dra på livekonsert til favorittbandet/artisten din. Konsert er magisk, spesielt når det er favoritten som står på scenen.
   
 10. Gjøre frivillighetsarbeid. Å bidra i samfunnet uten å få noe igjen er noe alle burde gjøre. 
   
 11. Se de 7 underverker i verden. Hadde jeg hatt penger nok, hadde jeg nok reist hele tiden.
   
 12. Se en storkamp i fotball. Og da mener jeg ikke en tippeligakamp i Norge, men en skikkelig storkamp ute i verden, full av liv og gærne supportere.
   
 13. Lære å danse. Salsa, samba, swing. Å lære seg en ny dans er god trening, gøy og gjør seg når du ankommer dansegulvet.
   
 14. Dra på safari i Afrika. Denne kan jeg krysse av min liste, og er absolutt noe å anbefale andre. For en opplevelse.


   

 15. Prøve Elvevandring. Dette gjorde jeg i spania og er virkelig en spennende opplevelse. Å gå nedover en elv, hoppe, svømme under, følge med fossen nedover. Utrolig spennende.
   
 16. Sove under åpen himmel. Sov på verandaen en gang som barn, men det var halvveis under tak og tells ikke helt.
   
 17. Fly en tur i luftballong. Dette virker både fantastisk og utrolig skremmende. Tenk så liten man er oppi lufta.
   
 18. Besøke et sted rammet av ekstrem fattigdom og hjelpe noen der. Tror alle har godt av å se hvordan livet virkelig kan være for å sette ting litt i perspektiv. Å hjelpe noen som lider av fattigdom kan forandre liv. 
   
 19. Dykking. Under trygge forhold kunne jeg tenke meg å dykke for å se alt det vakre som finnes under vannoverflaten.
   
 20. Få et barn. Endelig har jeg opplevd dette også og kan ikke annet enn å beskrive det som det største i livet.
   
 21. Bo i utlandet. Dette mener jeg så absolutt alle bør prøve i løpet av livet. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg forlot Norge litt. 
   
 22. Gi en hjemløs person en gave. Å gi er bare glede, så hvorfor ikke glede noen som virkelig trenger det!?
   
 23. Ri på hest. Jeg har vel gjort dette da jeg var liten, men kunne tenke meg å gjøre det igjen, selv om jeg er litt nervøs for å dette av.
   
 24. Fjellklatring. Jeg har prøvd å klatre i klatrevegg, men å klatre ute i naturen virker utrolig spennende. Dette kunne jeg tenkt meg.


   

 25. Kjøre Rib med vennegjengen. En dag på vannet i en båt som går fort som bare det høres veldig kult ut.
   
 26. Eie egen bolig. Dette har jeg klart en gang, men nå eier jeg ikke og det vil jeg gjerne gjøre igjen. Endelig ser det ut til at denne snart kan krysses av min liste! Vi er nemlig på jakt i skrivende stund!
   
 27. Road trip til ubestemt sted. Å bare sette seg i bilen med kjæresten eller gode venner og kjøre uten å ha planlagt noen ting høres utrolig gøy ut. Bare sørge for å ha med litt klær, pass og nok penger!


   

 28. Lære å surfe. Dette ser utrolig vanskelig ut, men tenk så gøy!
   

   
 29. Finne den rette. Er det ikke det livet handler om? Å finne noen å leve sammen med? Jeg føler definitivt at jeg har funnet den rette for meg.
   
 30. Bli intervjuet i et av landets største magasiner. Det hadde vært stort å bli intervjuet for noe bra du har oppnådd eller noe du står for som du er stolt av. 

   

HVA STÅR PÅ DIN BUCKET LIST? 

//Del gjerne innlegget om du er enig i noen av punktene 🙂 Takk!

#bucketlist #lister #30ting #førdudør #reise #danse #safari #surfe #kjærlighet #roadtrip #zipline #nordlys #hjelpe #fbarn #familie #dykking #bolig 

(kilde til bildene får du ved å trykke på bildet)


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • [instagram-feed]