FOR EN SYKT DEILIG NYHET!!!

Åh herregud!!! Nå har det som jeg har ventet på så lenge skjedd!! Vi har endelig fått boliglån!! ♥ Det har vært så etterlengtet og vi har prøvd å få lån tidligere, men det har ikke vært helt lett når Mailson ikke har hatt jobb. Men endelig var det vår tUR og selv om vi ikke har fått et skyhøyt lån så har vi fått en sum jeg er helt sikker på at vi skal klare å finne noe til!! Det er så SYKT deilig!! NÅ kommer vi oss inn på boligmarkedet!

Jeg gikk inn på finn.no rett etter jeg hadde fått mail med finanseringsbevis og sånn ca 10 minutter etter det var jeg på vei ut på første visning. En smule ivrig? Haha. Nå var nok ikke det huset jeg så på noe for oss, men så utrolig deilig det var å dra på visning og vite at vi har finansieringen i orden!! Vi ønsker oss enten en enebolig som vi kan pusse opp litt etter litt eller rekkehus av noe slag. Jeg er ikke veldig kravstor, men jeg vil aller helst bo i Trosvikområdet der vi bor nå, ha minimum to soverom og en liten hageflekk!! Jeg regner med at situasjonen vår endrer seg litt i løpet av de neste årene med mer fast jobb til mannen min osv, så i utgangspunktet kan vi kjøpe et sted som vi tenker å bo i noen år og så prøve å kjøpe noe annet senere når vi har mer å rutte med! Det får tiden vise! 

Nå er det bare så deilig å begynne å titte og vite hvor mye vi kan se etter. Åhh som jeg gleder meg til å få et eget sted der jeg kan innrede og ordne som jeg (og Mailson :p) vil.. Ordne et koselig lite barnerom til Marcelo, lage mat på et nytt, fint kjøkken! Jah.. alt som hører med og som man tar for gitt når man har sitt eget sted… Klarer nesten ikke å vente! Men nå må vi (les: jeg) holde hode kaldt og vente på skatten vår! Selv om jeg vil flytte nå, så kan vi faktisk også vente litt! Dere som kjenner meg får si i fra om dere ser/vet om noe dere tror ville passet til oss! ♥


Tenk at denne lille familien skal kjøpe seg hus ♥ (Bildet er fra i Sommer)

Sånn!! Over til noe annet! I dag er dagen da min kjære bror faktisk har bursdag. Vi overraska han jo den 12, men i dag den 21. November ble han altså 40 år!! Helt utrolig at han er så «gammel». Han er i hvert fall ung til sinns, og noen sier at man ikke er eldre enn man føler seg. Tror også han lever opp til det mottoet! Jeg for eksempel føler meg sånn ca 23 år, så da er jeg vel det da :p

Vi startet dagen med en deilig felles frokost her i heimen! I ettermiddag har vi hatt familieselskap med kaker og kaffe! Nå sitter jeg og min andre bror og har litt «kontortid» som vi kaller det. Jeg skriver blogginnlegg, svarer på mail osv, mens han regner matte! Litt sent, men sånn blir det når dagene bare flyr avgårde! Egentlig skremmende at det snart har gått 7 måneder av min permisjon allerede. Huff ja, det kan vi ikke snakke om. Jeg elsker tiden hjemme med Marcelo min så mye ♥

Litt bilder fra starten på dagen i dag:

Hva legger dere vekt på i en bolig? (greit med litt inspo)


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]