NEW IN, BLUE IN FOR MARCELO!

Hei og god søndag til dere! ♥

I dag tenkte jeg å vise dere de nye fine tingene jeg fikk med meg fra åpningen til Lille Slørhale i Fredrikstad på Torsdag! Marcelo bruker jo mest 74 om dagen, men jeg kjøpte alt i str. 80, for der trengte vi å fylle på litt! 

Heldress i fleece fra Gullkorn Design ♥ Bukse og bodyer fra Hust&Claire ♥ smekker fra By Heritage ♥ Lue og strømpebukse fra Mp Denmark 

Var det ikke mye fint her? 

Nå skal vi pakke og komme oss av gårde på bursdag til tante Heidi ♥ Gutten er klar!

Ha en fin dag alle sammen!! 


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]