OMG! FOR EN UKE DETTE HAR VÆRT!

Hei alle sammen! ♥

For en uke dette har vært, og så sinnsykt dårlig jeg har vært på å oppdatere dere! For noen år siden da jeg bodde i Valencia fikk jeg den største overraskelsen jeg har fått i mitt liv tror jeg. Broren min og et par kamerater hadde planlagt med min roomie å komme på besøk til meg uten at jeg visste det. Jeg og venninna mi (roomien) skulle ut på byen og alt var som vanlig. Vi kom sent avgårde som vanlig og da vi gikk inn på et av stamstedene våre, sto plutselig broren min og kompisene der. Jeg fikk helt hakeslepp og ble sykt overraska. De var der i en liten uke og husker at den uka ble så sykt bra. Veldig gøy å bli overraska og ikke få være med å planlegge det som skjer (selv om jeg vanligvis liker det veldig godt).

Nå var det min tur til å ta igjen og sammen med min fantastiske venninne Mie planla vi surprisebursdag for broren min i helga. Han dro på jobb kl 7 om morgenen og trodde han skulle jobbe til kl 19. Vi fikk avtalt med sjefen hans og var en gjeng på 8 stk som fikk lurt oss inn på kontoret til sjefen. Broren min ble kalt inn på teppet og der var vi med partyhatter, blåsere, kake og frusere! Det var tydelig å se at broren min ble veldig overraska og en smule satt ut..

Tenk så deilig å gå av vakt kl. 12 når du tror du skal jobbe til kl 19. Han visste ikke hva som skulle skje resten av dagen og det ble nesten et slags utdrikkningslag, bare uten en viss grad av drikkepress. Litt blir det jo alltid 🙂 Vi kjørte inn til Ski for å prøve ut Perfect Escape som er et konsept ingen av oss hadde prøvd før. Det går ut på at man fanges inne i et spesialbygd rom, der man må løse mange oppgaver og har en time på seg til å komme ut. På rommet kan det være mellom 2 – 6 deltakere. Vi var 4 og det var egentlig helt perfekt. Vi fikk introduksjon på en tv-skjerm og så startet det. 60 minutter på å finne nøkkelen som skulle få oss ut av rommet igjen. Det var så spennende og for et adrenalinkick. Vi fikk åpnet en dør som førte til et nytt rom og vi jublet av begeistring. Vi var på to forsjellige rom og laget mitt klarte å komme oss ut 2 minutter før tiden var ute. Det er en gamemaster som følger med på de som spiller hele tiden og gjør at man kan få et hint om man står fast. Vi lærte at det var veldig viktig å samarbeide og ikke minst lese gåtene nøye for de hadde virkelig en viktig mening. Jeg kan virkelig anbefale dette og om du vil vite mer, kan du lese HER. 

Vi dro rett herfra og tok oss litt pizza og øl på Don Pablos Pizza i Ski. God stemning og vi koste oss så mye. Etterpå satte vi kursen hjemover, der det hadde kommet enda en gjest og gjengen hadde rigget til karaoke! Vi koste oss her resten av kvelden og lagde en pubmatbuffet, sang, hadde quiz og som vanlig shotterouletten. Det ble en fantastisk morsom kveld som ble avslutta når vi stupte i seng sånn ca 6 på morran. Mitt lille gull var hos mormor og søndagen ble tilbrakt der sammen. Veldig fint med en mamma som alltid stiller opp. ♥


Ølkake og pengetre til bursdagsbarnet!!


Gode, gamle Gallianoen er på sin plass på en dag som denne.


Hjemmelaga pubmat i stua..

Mandag var vi i Østfoldhallen og så på gutta spille fotballkamp og jaggu vant de ikke. Pappa Mailson scora både et mål til meg og til Marcelo ♥ På tirsdag var vi på VIP kveld på Change i Fredrikstad og jeg fikk kjøpt meg et herlig undertøysett til 30%. Det trengte jeg og undertøyet til Change er bare helt fantastisk. Siden jeg var en av de 10 første som handlet, fikk jeg også en goodiebag med en deilig singlet og ei fin lita truse. Jeg elsker goodiebags! Var med i trekningen av et flott gavekort på undertøy, fotografering og hårklipp, men det ser det ikke ut til at jeg klarte å stikke av med gitt. Heldige den som vant det! 

På onsdag dro vi til biljarden med resten av familien. Gutta i familien spilte turnering mens jeg og Marcelo spiste vafler og slappa av! Marcelo er jo så sosial, så han elsker å prate med folk! Veldig grei liten type å ha med seg rundt! Denne dagen skrev jeg også en review til Perfect Escape på facebook og endte opp med å legge inn review nummer 100, noe som viste seg å gi meg et gavekort! Så fantastisk heldig! ♥

Torsdag var det duket for åpning av en ny klesbutikk for barn i Fredrikstad, nemlig Lille Slørhale! Jeg oppdaget disse først på Instagram og nå har de jammen åpnet i Fredrikstad Sentrum. Vi var med på åpningen, og det var vi ikke alene om. Det sto lang kø utafor da vi kom dit et kvarter før det åpnet. Jeg ble en av de første som handlet og fikk derfor en goodiebag med deilige sokker, refleksvest og en rabattkode. Jeg skal vise dere hva jeg handlet senere, men jeg er veldig fornøyd og er også med i trekningen av mange fine premier. Sjekk ut Lille Slørhale på Instagram HER. Derfra kommer dere også til nettsiden dems. Ellers fikk vi tittet litt i byen og sånn denne dagen.

Fredag dro vi sammen med mamma opp til Brynem Interiør på Torp og jeg fikk hilst på jentene på Fager Frisør igjen. Fant ut at jeg må få meg en time der snart igjen og deler selvfølgelig på bloggen når den tid kommer. De er jo så nydelige og så flinke!! I dag har vi slappet av hjemme og avsluttet kvelden sammen med to venninner. Mat og planlegging av julebord er helt innafor! Så langt en veldig fin uke som bare har fylt seg opp!! Nå blir det litt tv-titting og så senga. Jeg klarer jo ikke å legge meg tidlig. 🙂 Snakkes mer i morra folkens! ♥ 

Siste Instagrambilde! Takk for 2000 følgere! Love you ♥

Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]