NÅ FLYTTER VI!

Hei ♥

Det er natt til fredag og jeg kan hvert fall si at jeg ikke når det ene målet mitt om å blogge hver dag. Jaja, det er kanskje ikke verdens undergang! Denne uka har gått veldig fort, selv om jeg ikke helt hva jeg har brukt den til. La meg tenke.. Mandag husker jeg ikke helt, tirsdag traff jeg to venninner som ikke jeg har sett på en stund og var på 6 månederskontroll med Marcelo (kommer eget innlegg om det). På natta sov jeg nesten ikke fordi jeg hadde så vondt i magen og ellers gikk onsdagen med til litt husarbeid. I dag har jeg ordna litt hjemme, vært en tur i byen og så har jeg og Marcelo vært på middagsbesøk hos ei venninne.

Vi holder på å snakke med banken om dagen, så håper virkelig vi kan få boliglån snart. Tenk så spennende når vi kan begynne å se etter ny bolig. Jeg ser for meg hva jeg vil ha. F.eks rekkehus eller vertikaltdelt bolig hadde vært midt i blinken. Da er det sånn passe stort for en liten familie og så har det ofte en hageflekk. Jeg håper vi kan bo i nærheten av der vi bor nå, i Trosvikområdet for vi trives så godt her. Åhh, som jeg gleder meg og for en forferdelig nedtur det vil bli om vi ikke får lån. Jeg kan hvert fall si at det ikke er lett i dag med kravet om minimum 15% egenkapital og fast jobb hos begge parter. Men tenk dere så kult å kunne pusse opp sånn man vil ha det og innrede det akkurat sånn man vil. Det er en av mine største drømmer akkurat nå, så krysser fingrene for å få et positivt svar snart!! Jeg trives der vi bor nå, men gleder meg veldig til den dagen vi kan si: Nå flytter vi!!

I morgen blir det en harrytur til sverige på meg, etterfulgt av litt foodprep, Innimellom lager jeg og ei venninne opp litt mat som vi fryser ned så vi har på dager vi ikke gidder å lage mat. Er så hyggelig å gjøre det sammen med noen. Kanskje det blir å prøve en ny rett som faktisk er en av mine mål denne måneden! 

Ønsker alle en god helg så lenge. Vi snakkes plutselig! ♥

Innlegget inneholder sponset produkt


Kjole fra me&i HER, veske fra Klingel HER (sponset)


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]