ÅRETS SLÆKKESTE SØNDAG!!

Hei dere ♥

Lite håp for dette blogginnlegget, men alt kan ikke være like spennende alltid. Kom meg ikke ordentlig opp av senga før nærmere kl 15 i dag, noe som tyder på at det var en bra kveld i går! Fulgte dere med på instagram? 

Min dag startet med å hente lille gutten min hos mamma. Rart hvor mye det går an å savne noen bare på et halvt døgn!! Jeg tok likegodt frokosten der opp. En sen frokost kan man si, men det var deilig å bare ta det med ro! Kom oss hjem sånn utover kvelden, litt før kl 20. Ellers har det vært sofaen, en kjøretur med ei venninne og slækk slækk slækking som har stått på programmet. Lite fornuftig har skjedd og jeg har så vidt fått i meg mat! Festen i går var veldig morsom og vi var ikke hjemme før etter kl 4. Stas å se igjen fjes som jeg ikke har sett på mange og, og å feste med den gode gjengen så klart! Takk for i går, folkens!!

I morgen skal vi treffe barselgruppa. En gåtur og et treff hjemme hos ho ene blir veldig koselig ♥ Ellers blir det en sen 6 måneders kontroll på tirsdag. Ønsker alle en god natt og så snakkes vi mer i morra!!

Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]