KLAR FOR Å FESTE OG FEIRE KJÆRLIGHETEN!

Hei fininger ♥

Denne dagen har jeg ventet på noen uker nå. Endelig skal jeg komme meg på en skikkelig fest sammen med noen av de beste vennene i verden! Jeg har jo ikke vært ute eller festet sånn på ordentlig siden før Marcelo ble født og det tar meg faktisk helt tilbake til bryllupet! Åhh. Det skal bli så deilig å bare koble ut, drikke vin og kose seg! Marcelo skal være hos mamma, så det blir skikkelig uvant å være borte fra han hele natta. 

Anledningen for denne festen er intet mindre imponerende enn at vårt kjære vennepar Henrik og Linn har vært kjærester i 20 år. Tenk dere det a!! De er 33 år og så kan de allerede feire 20 års jubileum! Det er så stort!! ♥ Henrik har jeg kjent hele livet mitt og er den vennen jeg har hatt absolutt lengst. Vi vokste opp sammen og har fulgt hverandre i tykt og tynt hele livet egentlig. Må si at vi definitivt har hatt flere oppturer enn nedturer. Den største nedturen må vel ha vært den dagen jeg våknet av at han hadde spydd utover hele meg (det var en gang i barndommen). Eller vent, var det jeg som spydde ut over hele han? Jaja, der kan du se. Det er jo faktisk ganske mange år siden. Og så for 20 år siden traff han altså Linn. Vi gikk på ungdomskolen og det var to jenter som «kriget» om han. Linn ble fort en favoritt hos meg og jaggu endte han ikke opp med henne. Skal ikke prøve å ta æren for det valget, men vi kan hvert fall slå fast at det ser ut til at han valgte riktig. Lite visste jeg da om at de skulle ende opp med å gifte seg og feire 20 års jubileum i en alder av 33 år. Hvor ofte skjer det liksom? Vel.. Så vidt jeg husker var det en dag på Trosten, som var navnet på ungdomsklubben vi hang på i ny og ne. Det var der det skjedde. De ble kjærester! Etter denne dagen har begge disse vakre menneskene vært i livet mitt og jeg er så stolt av dem og så glad for å kunne være med å feire dem i dag! Lenge leve kjærligheten ♥

Se på de to her a! ♥ 

Her er vi stadion sammen alle fire. 16. mai 2015! Koselig!!

Som dere sikkert har skjønt er jeg veldig klar for fest og gleder meg til å ta med meg mannen og slå hæla i taket i dag! 🙂 Slik ser jeg altså ut: 

Jeg tror ikke jeg kommer til å ta så mange bilder fra festen, men dere kan følge meg til på instagram, for der kommer jeg til å dele bilder på my story utover kvelden! Hvor lurt det er får tiden vise.. Det blir reunion med hvitvina for min del, så det kan jo bli spennende 🙂

Ønsker alle en kjempefin lørdagskveld Gratulerer til Henrik og Linn! Vi snakkes mer i morra ♥

#fest #jubileum #20år #party #outfit #festklar #kjærlighet


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]