MÅNEDEN SOM GIKK: OKTOBER 2016

Hei dere ♥

Ofte ser jeg bloggere skriver om uken som gikk og oppsummerer alt det gøyale de har gjort. Jeg vet ikke om jeg har et kjedelig liv jeg, men skjer det virkelig så mye nytt og spennende hver uke? Kanskje det gjør det om man graver litt.. Likevel velger jeg å ta en litt ny vri på det hele og oppsummere måneden som gikk! 

SÅ HER KOMMER MÅNEDENS…

HØYDEPUNKT: Barnedåpen til Marcelo må vel være månedens høydepunkt. Vi hadde en superkoselig dag og du kan lese om dåpen HER.

OPPTUR: Besøk fra Brasil!! 29. September fikk vi besøk av mammaen og søstera til Mailson. De ble fra til 23. Oktober og det var kjempekoselig å ha de her. De ble kjent med Marcelo for første gang og vi gjorde masse koselig sammen. Tenk at de forlot Brasil for første gang for å komme å besøke oss. Det var veldig trist når de måtte dra og vi håper ikke det blir så lenge til de kan komme tilbake på besøk igjen!

NEDTUR: At det tar så utrolig lang tid å opprette et kundeforhold i banken for mannen min. Han er jo ikke norsk og da skal det så utrolig mye papirarbeid til. Merkelig at ikke banken er interessert i nye kunder. Jeg tror vi har ventet i hvert fall to måneder og det er enda ikke klart! 

CRAVINGS: Pharmaskinke. For litt siden fikk jeg en pakke i posten med Pharmaskinke fra Maximat Nordby (som er spesialister på Pharmaskinke). Jeg skulle få lov å teste den og det har jeg gjort for å si det sånn. Har momsa Pharmaskinke til alle døgnets tider. 

INNKJØP: Åhh. her blir det vanskelig å velge, men det må bli Lillelam dressen til Marcelo (bilde lenger ned) og me&i jumpsuiten til meg ♥

MEST LESTE INNLEGG:  Er man hysterisk om man vil gi barna gode matvaner? er det mest leste innlegget og du finner det HER.

INSTAGRAMPROFIL: Denne måneden vil jeg anbefale Lille Slørhale, som er en butikk med barneklær. Foreløpig er det en nettbutikk, men den åpner i Fredrikstad 17. November. De har veldig mye fint! De prøver også å få 3000 følgere, og skal da dele ut to gavekort á 1000kr. Så oppfordrer selvfølgelig alle å følge!

BMCRjZdBo3V

INSTAGRAMBILDE: Bilde med flest likes fra min egen profil denne måneden. Følg gjerne ♥ Det settes stor pris på og jeg følger gjerne tilbake!

BLt8FMMBBkH

FILM/SERIE: Bridget Jones Baby. Det var lenge siden jeg hadde sett de to første, men jeg husket å like de så godt så gledet meg veldig til å få med meg denne. Og den skuffet ikke. Supersøt og morsom film. Sjekk ut traileren her:

AKKURAT NÅ: Akkurat nå sitter jeg hjemme sammen med min mamma, mine to brødre og lille Marcelo. Gutta er på kjøkkenet og lager hjemmelaga pizza og jeg er i stua sammen med mamma og Marcelo. Resten av kvelden blir bare kos og avslapping. I morra skal jeg og mannen på fest!! Det er lenge siden og jeg gleder meg masse, så spørs nok om ikke jeg skal prøve noen antrekk før jeg legger meg! 
 

Det var min måned, kort oppsummert!! Hvordan har oktober vært for deg?

#oktober #2016 #oppsummering #høst #månedensomgikk


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]