GET COZY WITH ME&I

Hei folkens ♥

I går var første onsdag i måneden og da slapp jaggu me&i sitt siste nyhetsslipp dette året. Denne gangen er temaet for slippet COZY, og hva er vel mer cozy enn klærne fra ME&I egentlig? Jeg er alltid så spent på hva som kommer nytt, og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller gitt!! Vi snakker kule flaggermus og søte hjerter i det deilige myke stoffet som me&i alltid har! Bare ta en titt på dette folkens:

Innlegg i samarbeid med me&i


Jeg elsker at det er pysj med i dette nyhetsslippet og pysjen over her har jeg bestilt til Marcelo. Til meg selv har jeg bestilt det skjørtet med de fine retrohjertene. Som jeg gleder meg til å få det hjem!! ♥ Klikk HER for å ta en nærmere titt på hele nyhetsslippet! Me&i har også november kampansje nå + 30% på alle tidligere kolleksjoner. Det er det verdt å ta en titt på! Klikk på me&i under mine kategorier for å se på tidligere innlegg om blant annet mine me&i homeparties!

Hvilket plagg er din favoritt fra dette nyhetsslippet? 

#cozy #meandi #initforthefun #jointheparty #klær #mote


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]