MARCELOS FINE DÅP!

Hei dere ♥

Endelig kommer barnedåp innlegget. Å ordne med bilder er ikke alltid lett og i dag må jeg si at macen min og bildene mine virkelig ikke har samarbeidet. Men med god tid og god vilje fikk vi det til! 16. Oktober hadde vi barnedåp for prinsen vår. Han var da fem og en halv måned så ganske stor i forhold til mange når de blir døpt. Vi tenkte lenge igjennom om vi skulle døpe han og da vi kom fram til at det var riktig for oss ville vi velge en dag som familien fra Brasil også var her. Så vi er kjempeglad for at vi fikk det til på den måten og for at dagen ble så fin som den ble. 

Han ble døpt i Domkirken og båret fram av hans fadder og tante Mainara. Den andre fadderen, Mie hadde ansvar for å ta av lue og for å knyte sløyfa fint. Noe som forsåvidt viste seg å bli en ganske omfattende oppgave ettersom Marcelo dro i sløyfa hele tiden. Vakre Marcelo oppførte seg eksemplarisk i kirken og det virket som han synes det var helt fint å bli døpt. Han ble jo ganske våt i håret også og papiret som presten egentlig skulle tørke hodet hans med datt ned i døpefonten så det var det ikke særlig vits å bruke etterpå 🙂


Etter kirken hadde vi leid et lite lokale i borettslaget som mamma bor i. Vi hadde brukt hele dagen før på å ordne i stand, så da vi kom opp dit var det bare å få litt varme på maten og vente på gjestene. Jeg tror vi var ganske sultne for vi glemte å ta bilde av matbordet, men jeg kan fortelle at der var det mye godt. Norsk, philipinsk og brasiliansk mat sto på menyen og det var mange retter gjestene kunne velge mellom. Til barnedåpen hadde vi invitert den nærmeste familien (som i grunn er veldig mange) + de av våre nærmeste venner som har blitt kjent med Marcelo. Det ble veldig hyggelig! Marcelo hadde sin plass mellom mamma og pappa og virket rimelig fornøyd der han satt og kunne betrakte forsamlingen!


Vi hadde også noen veldig deilige kaker. Ingenting var bestilt så alt var lagd av meg, Mie, mamma og Violeta. Og jeg må bare få lov å skryte litt av den sjokoladekaka der som jeg lærte meg å lage for anledningen! Hadde aldri trodd jeg skulle få til sånne roser altså! Marcelo kosa seg glugg i hjel og ble sendt fra fang til fang. Tok seg også en blund innimellom slaga. Han sov mye da vi kom hjem og dagen etter, så det var tydelig at det var en sliten gutt. Vi fikk mange flotte gaver som du ser på bildet over her og takker alle sammen for det ♥ Der var det veldig mye fint!!


En kjempefin og minnerik dag for oss og Marcelo. Han kommer jo ikke til å huske noe av den, men mange skrev hilsen i en minnebok og så har vi jo mange fine bilder å se tilbake på. Så tusen takk til alle som var sammen med oss på denne dagen!! ♥ Marcelo hadde på seg en helt ny dåpskjole som vi håper på å kunne bruke videre om vi får flere barn. Jeg synes denne dåpskjolen (og lua) er utrolig fin og litt annerledes enn den helt tradisjonelle. Denne er fra lillelam og i merinoull. Den har mønster av søte hjerter og er utrolig myk og god, og ikke minst varm. Vi hadde ullbody og ullstilongs under i samme farge så da holdt han seg god og varm. Vi kjøpte denne på helledussen.no ♥ En fordel er jo også at den ikke blir skrukkete! Er han ikke bare helt nydelig?

Håper alle har hatt en fin dag og at dere likte innlegget! Dere som følger oss på instagram har jo allerede sett han i dåpskjolen. Tusen takk for de nye følgerne som har kommet det siste døgnet også! Veldig hyggelig. Kanskje når vi målet om 2000 innen November er omme!

#dåp #lillelam #baby #mamma 


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]