NOVEMBER GOALS!

Hei mine fine ♥

I dag er det 1. november og jeg tenkte å kicke i gang hele måneden med en ny fast spalte og denne måneden heter den naturlig nok NOVEMBER GOALS! Neste måned blir det Desember goals.. Ja, jeg tror det skjønner poenget. Jeg elsker lister og jeg elsker å sette meg mål. Som sagt her tidligere også så er jeg ikke fan av livsvarige mål som å aldri mer spise godteri resten av livet og ting i den duren. Det er helt urealistisk også. Derfor synes jeg det er helt perfekt å sette seg mål for hver måned. Det gir en ekstra piff og motivasjon i hverdagen og så vet man at etter en måned kommer det nye mål! Helt herlig rett og slett og her er litt av det jeg ønsker å oppnå i November: 
♥ Lage minimum en rett jeg ikke har lagd før. Å lage mat er veldig gøy, og å prøve på nye ting er desto gøyere. Brått kan man oppdage en skikkelig godbit og kanskje en ny favoritt også

♥ Være i seng senest kl. 01. Jeg vet at ikke det er spesielt tidlig heller, men jeg er ikke glad i å legge meg tidlig. Jeg er en kveldsdigger rett og slett. Noen ganger kan den bli både 2 og 3, noe som ikke er helt ideelt når man har barn. Det er deilig å få litt ut av dagen mens det enda er lyst, så sovner jeg klokka 1, passer det fint å stå opp klokka 9. Unntak: Fest (jeg vet vi skal på en fest denne mnd, og da legger jeg meg nok ikke kl 1). 

♥ Være aktiv hver dag. Da tenker jeg ikke treningsøkter, men f.eks. gå en tur eller gjøre noe aktivt for helsa. Siden i sommer har jeg egentlig vært veldig flink til å gå turer, så nå gjelder det bare å opprettholde det nå som det begynner å bli kaldt ute. 

♥ Blogge hver dag. Noen ganger går det dager, noen ganger går det uker. Sånn sett er det vanskelig å opprettholde et godt lesertall. Derfor vil jeg blogge hver dag. Ikke at høyt lesertall er det viktigste i verden, men det er viktig å sette seg mål. Jeg føler meg motivert og vil et steg videre med bloggen nå. Jeg vil være der jeg er når jeg er på topp!

♥ Planlegge uka. En periode var jeg flink til å planlegge ukene og det er så deilig. Sette seg ned på søndag og planlegge hva jeg skal de forskjellige dagene, eller bare skrive inn etterhvert som jeg får planer. Da blir jo jobben veldig enkel på søndagene.

♥ Ta med mannen på date. Dette punktet liker han nok om han leser det 🙂 Det er fort gjort å glemme hverandre litt når man får en liten prins som tar all oppmerksomhet. Derfor tenkte jeg å ta med mannen på en date for å vise at jeg ikke bare er opptatt av Marcelo. Hva det blir får vi jo se på 

♥ Trene én gang i uka. Ja, jeg gjorde faktisk comeback på Spenst forrige uke. Jeg hadde jo ikke vært der siden begynnelsen av graviditeten. Det var tøft, men deilig. Så nå er målet en treningsøkt i uka. Klarer jeg ikke det, kan jeg like godt legge opp mitt liv som sunn. 

♥ Få boliglån. Dette avhenger jo ikke av meg i det hele tatt da, men jeg liker å ha det som et mål likevel. Vi er i kontakt med banken om å få boliglån og jeg håper veldig at det går i orden i løpet av måneden. Gleder meg til vi kan gå på visninger.

♥ Få 2000 følgere på instagram. Overfladisk. Ja, jeg vet! Men litt overfladisk får man vel lov å være innimellom. Jeg er en stor instagram fan og håper også at folk liker min konto. Nå har jeg 1914 følgere, så da nærmer jeg meg det magiske 2K taller. Vil du hjelpe meg så klikk HER. Det hadde jeg satt stor pris på!

♥ Bestille tur til Brasil!! Jaaa, vi håper veldig at vi får til å dra på tur til Brasil i Februar. Marcelo må få møte resten av familien og mamma og pappa trenger litt sol på kroppen! Vi har spart opp penger, så vi satser på å få kjøpt billetter nå i November.

♥ Kose meg. Og så til slutt skal jeg gjøre det November kanskje er absolutt best til. Ta på kosebuksa, lage meg en kopp kakao, finne fram en bok eller et blad og kosemose i senga eller under et pledd i sofaen!


(Alle bilder er fra Pinterest)

Og med dette ønsker jeg November hjertelig velkommen. Jeg gleder meg til alt som skal skje og er topp motivert til å nå mine mål. 

Hva er dine mål for tiden som kommer?

#november #goals #mål #høst #autumn #trening #kosthold #kos #blogg 


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]