DET BESTE FOR MARCELO I HØSTKULDA ER…

Hei dere ♥

Høsten kan være grusom, men den kan også være utrolig flott! I dag var den sånn midt i mellom der et sted. Sola skinte og de fine høstfargene kom så fint fram. Men det blåste litt og da blir det rimelig surt, spesielt ved vannet. Jeg, mamma og Marcelo dro en liten tur ut på hytta i dag. Som alltid når jeg går utafor døra nå, så kler jeg Marcelo i ulldressen hans fra Lillelam. Han har lue og heldress i samme, og det neste vi skal kjøpe oss er votter og tøfler i samme sett. Det er rett og slett det beste kjøpet jeg har gjort til han og heldigvis kjøpte jeg den i str. 80 så han kan ha den en stund. Ser ikke bort i fra at det blir en ny når denne er for liten også. Kjøpte vår på torgunns.no, som forøvrig har sykt mye fint til barn. Sjekk de ut HER. 

Er han ikke ille vakker?


Her sitter han faktisk helt selv.. Noe ustø, men..♥​


Ser ut som en skikkelig rampegutt her altså..♥


Dåååner ♥


Min cardigan finner du forresten HER. (sponset)

Det ble en veldig koselig tur på hytta. Vi hadde med mat til Marcelo og vafler og kaffe til oss voksne. Det er så gøy å se på Marcelo når vi spiser eller drikker noe. Han er så ivrig. Lager trutmunn og lyder og viser så tydelig at han har lyst på. Rart hvor tidlig de skjønner at mat er mat. Han har jo aldri fått noe av det vi spiser før, men at det er godt er han nok rimelig overbevist om! 

Vi har ellers vært hos mormor hele kvelden også. Spiste middag og slappet av. Pappaen er som vanlig på jobb på lørdag. I morra skal vi nok kunne kose oss sammen alle tre ♥ Kanskje vi får gått oss en tur sammen. Ooog… Det beste for Marcelo i høstkulda er…Lillelam ulldress♥

Har du noe favorittplagg til barnet ditt? 

#barnemote #lillelam #torgunns #ulldress #ullergull #hytta #mamma


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]