LØRDAGSKOS MED LILLE PRINSEN!

Hei og god lørdag til dere ♥

Vi titter bare innom en liten tur før vi skal kjøre ut på hytta! I dag tok vi frokosten på Butterfly med noen venninner og ellers har vi bare slappet av her hjemme. Nå skal vi ut og titte litt på hytta og kanskje få tatt noen fine høstbilder!! Har vært et prosjekt å få skrevet innlegg og laste opp bilder det siste døgnet, men nå ser det ut til å fungere igjen! Ønsker alle en fin dag og så kommer vi tilbake med mer senere!

Kosegutten i herlig body fra tante!! Er han ikke nydelig? ♥

Nok til et helt skrytealbum her 🙂 

Suss og klem fra oss ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]