KLAR FOR JENTEKVELD I NY OUTFIT!

Klærne er sponset

Hei alle fine ♥

Skulle jo ha postet dette innlegget før, men blogg.no har vært nede i hele dag, så da blir det en sen post. Heller ikke helt uvanlig til meg å være det da! 

I dag skulle jeg på middag med noen jenter og tenkte det var en fin anledning til å prøve noen av de nye klærne jeg har fått i det siste. Antrekket jeg valgte i dag var en jumpsuit fra me&i. Den kom på nyhetsslippet i Oktober og er bare helt helt fantastisk. Hvem hadde trodd at jeg på nesten 90kg skulle kle en jumpsuit? Ikke jeg hvert fall, men denne føler jeg meg sååå fin i. Den går fra xs til xl. Jeg bruker M, så det forteller vel egentlig at den kan passe hvem som helst! Høstens desidert beste klesplagg for min del. Ikke nok med at den er fin med sine blå og svarte regnbuer, men den er også utrolig behagelig. Den heter Rainbow jumpsuit og du finner den HER.

Det som er så fint med denne, er at den passer både til hverdags og til fest. Får du på noen høye hæler og en svart jakke, er du klar for byen med en gang.


Her har jeg satt den sammen med en svart Bomber Jacket fra Shein.com. Den finner du HER. Jakken er tøff og komfortabel og kan også passe både til fint, eller til for eksempel jeans. Pumpsa husker jeg ikke hvor er kjøpt, men de er jo veldig basic, så sånne finner man overalt!


Love it!! ♥ Her ser dere at armene er tre kvart og jumpsuiten har også lommer. 
 

I dag skulle jeg på jentemiddag, men jeg skulle ikke ut, så da ville jeg stæsje den opp litt mer hverdagslig. Jeg tok derfor en deilig sennepsfarga strikket cardigan over istedenfor den svarte jakka. Du finner cardigan HER. Super fornøyd med denne og gleder meg til å matche den med andre klær også. Så behagelig og perfekt til høsten må jeg bare si! ♥

For å gjøre det enda mer hverdagslig, byttet jeg ut pumpsa med Converse og da var jeg klar for kosekveld med jentene!!

Hva synes du om antrekkene?

#mote #klær #fashion #shein #meandi #antrekk #outfit


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]