MARCELO 6 MÅNEDER GAMMEL!!

Hei alle dere ♥

I går var det 25. Oktober, noe som betyr at den lille gutten min har blitt hele 6 måneder. Det er helt utrolig at han alt er et halvt år! Det har gått fort, men det har vært et helt fantastisk halvår for vår det. Selvfølgelig har det vært tøffe dager, men alt i alt er vi så takknemlige og glade for Marcelo. Han er virkelig en berikelse i livet!

Vi skal på 6 månederskontroll 1. november, så da blir det mer oppdatering på vekt og sånt, men det er jo så mye annet enn det som er viktig! Jeg tenkte jeg skulle dele litt med dere hvordan Marcelo er og hva han har fått til så langt!

♥ Han smiler veldig mye (spesielt når noen snakker til han)

♥ Han ler. Han har hatt noen latterkramper og det er jo så utrolig søtt.

♥ Han snur seg fra ryggen til magen (men blir sint fordi han ikke kommer seg tilbake selv enda)

♥ Han løfter seg litt opp med strake armer, men holder ikke så lenge enda.

♥ Han står med strake bein om han får holde i henda til noen. Han elsker å stå sånn på fanget og titte rundt seg.

♥ Han sitter selv i sofaen hvis han har støtte i ryggen.

♥ Han babler mye.

♥ Han synger. Han hermer etter meg hvis jeg synger til han og kommer med nynnelyder.

♥ Han er ekstremt nysgjerrig på alt rundt seg. Hodet snur seg hele tiden rundt for å se hva som skjer. rundt for å se hva som skjer. 

♥ Han har begynt å bli skeptisk til fremmede. Tror egentlig det er litt tidlig, men han så vidt begynt å bli skeptisk når han møter personer han ikke kjenner. Til gjengjeld viser han veldig stor glede når han møter personer han kjenner igjen.

♥ Han bruker nå mest str 74. (noe i 68 enda).

Her er gutten modell i et fint hummel-sett han fikk av min kusine Bianca fra Danmark! Tusen takk ♥ Husker jeg tenkte at det var lenge til han kunne bruke en så stor størrelse, men nå er han jammen stor nok! ♥ Det er så fint til han!

Nå som besøket har reist hjem til Brasil, har det vært veldig rolig her i hus. Men vi koser og og nyter dagene. Marcelo har i det siste sovna på kvelden og så våknet rundt kl. 23- 24 igjen, noe som har gjort at han ikke har sovna før 2- 3 tiden. Han har tatt etter rytma til mammaen sin tror jeg. Vi sover jo selvfølgelig litt lenger da, men er jo egentlig ikke i planen å ha en sånn rytme, så får se om vi får snudd den litt igjen! Det ideelle for oss hadde vært å stå opp ca kl 9. Nå blir det jo fortere mørkt ute og og da er det deilige å utnytte den lyse tiden ♥

Nå skal jeg ned å leke litt med prinsen på lekematta! Snakkes mer i morgen, finfolk! 

#6måneder #utvikling #barn #baby #mammaVil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]