EN TRIST DAG FOR OSS! MEN SÅ MANGE GODE MINNER!

Hei dere ♥

Har dere det fint? I dag har vi nesten bare sovet, for helgen og spesielt gårsdagen har vært ganske trist her i huset. Vi har jo de siste tre – fire ukene hatt besøk av tanta og farmora til Marcelo her. De bor i Brasil og fikk møte lille prinsen for første gang når de nå var her. Det har vært så hyggelig å ha dem her siden slutten av September og i går måtte vi altså si ha det til dem igjen. Vi kjørte de til Gardemoen og flyet gikk 16.55. Det var en veldig trist dag både for oss og dem. Det ble mange tårer på flyplassen og det virket også som Marcelo var preget, selv om han sikkert ikke skjønner helt hva som skjer. Det har vært så koselig å se hvor nærme Marcelo har kommet dem på bare noen uker. Det er det som er synd med å ha familie på andre siden av jorda. Skulle jo ønske vi kunne få enda mer tid sammen med dem. Men nå er det bare å glede seg til neste treff, som sannsynligvis blir i Brasil i Februar!! Vi gleder oss som bare det! ♥

Vi sitter igjen med mange gode minner da og vi har både hatt barnedåp og eller kost oss i det fine (?) høstværet. Vi har gått turer, vært i Oslo og ellers kost oss hjemme og i nærmiljøet. Helt perfekt! 


Marcelo i Lillelam ulldress fra fineste torgunns.no (her sammen med Vovó)

Dette var litt av alle fine minnene vi har fra de siste ukene. Det er også derfor det har vært så dårlig med oppdatering her på bloggen. Men har som vanlig masse fint som kommer!! Nå er det litt tilbake til rutiner for vår del. Begynne å stå opp før, tilbake til normalt kosthold, begynne å trene igjen og så har jeg ellers mange planer for ting jeg skal gjøre hjemme og på bloggen! Så følg med 🙂 


Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]