MEDLEM AV MANNEGRUPPA OTTAR UTEN Å VITE DET!!

Hei alle ♥

Sporer litt av fra sukkersøte innlegg om min lille sønn og livet som småbarnsmor, for plutselig kom jeg over noe som jeg ikke klarer å la vær å dele! De siste par dagene har det kommet fram en del om en spesifikk facebookgruppe på diverse blogger og i media. Ja, jeg snakker om «Mannegruppa Ottar». 

Dette er en gruppe der menn spøker om blant annet vold, incest, voldtekt, krybbedød og kvinneundertrykkelse. En motbydelig gruppe som har gått langt over streken! Selv beskriver de seg slik: 

Velkommen til Mannegruppa Ottar .. Siden den gamle gruppa med over 30 000 medlemmer ble stengt av facebook prøver vi på nytt!! Vi gir oss aldri.. Vi er mannfolk, og dette er vårt mannsjåvånistiske fristed hvor vi kan poste masse vitser, bilder og humor i vår egne lukkede gruppe uten at noen skal få stoppe oss!! Så hold det gode arbeidet oppe! Post så mye dere kan (med kvalitet) og inviter ALLE ekte mannfolk dere kjenner 🙂 

Våre regler:
Ingen Pedofili, Ingen Pornografi, Ingen bilder av lik eller avføring, Rapportering av innlegg er ikke tillat, Invitasjon eller tagging av kvinner er heller ikke tillatt, Regelbrudd vil føre til utkastelse uten advarsel!

Gruppa har så ekle og motbydelige vitser og kommentarer at jeg ikke engang vil skrive de på bloggen her, men dere finner de nok på nettet om dere ønsker å se de. Likevel.. at de kaller seg ekte menn er vel den største vitsen av de alle! Jeg skjønner virkelig ikke at menn vil assosiere seg med slike holdninger. Er det greit å tulle (hvis det i det hele tatt er en spøk) om at et lite barn skal bli voldtatt av faren sin? er det virkelig greit? Er det noen som synes det er morsomt? At en av reglene er ingen pedofili er jo også ganske latterlig, for er det noe denne gruppa gjør så er det å oppfordre til nettopp dette. Reglene de har er vel bare for syns skyld. For at de som ikke er medlemmer av gruppa skal tro at de har gode intensjoner. 

Noen mener kanskje at man ikke bør ta på vei og at det ikke er så farlig om man tuller litt om sånne ting. Jeg kunne i tillfelle ikke vært mer uenig. At man ufarliggjør et så alvorlig tema som incest, vold og kvinneundertrykkelse. Det synes jeg er skremmende! At noen synes det er greit at menn sier at ei lita jente BØR utsettes for seksuelle overgrep er svært alvorlig. Ekte mannfolk ville stått opp her og sagt at det ikke er greit. Ekte mannfolk ville heller ikke godtatt at kvinner blir hengt ut på det groveste slik de gjør i denne gruppa. Ekte mannfolk ville aldri vært medlem av en gruppe som står for noe sånt. Det er min mening, og den meningen tror jeg heldigvis at jeg deler med veldig mange.

Og så kommer jeg til hovedpoenget med dette innlegget, nemlig at du kan være medlem av gruppa uten at du har fått det med deg selv, eller vet hva det innebærer. Facebook har nemlig en funksjon der du kan legge til medlemmer uten at de må godkjenne det. Kanskje har du sett at du har blitt medlem av en gruppe for menn uten å ha sett hva den står får og derfor ikke tenkt noe mer over det. Sannheten er at svært få har noe til overs for de som står på medlemslista til denne gruppa. Om du poster eller ikke spiller ingen rolle. Du står på lista og inndirekte står du da for det gruppa står får. Jeg fant ut dette da jeg så statusoppdateringen til en av mine venner på facebook som så slik ut: 

Så med dette vil jeg bare si: SJEKK OM DU ER MEDLEM SELV OG SI I FRA HVIS DU SER AT NOEN AV DINE VENNER ER MEDLEM AV DENNE GRUPPA. Jeg har et håp om at de fleste egentlig ikke vil assosieres med en slik gruppe. Og jeg skal selv si i fra til noen som jeg ble litt overraska over at sto på den medlemslista. (Medlemslista er nemlig åpen for alle). 

Jeg setter stor pris på om så mange som mulig kan dele dette innlegget for å få satt fokus på gruppa og vise at man ikke aksepterer dette, og for å gjøre folk oppmerksomme på at man desverre kan være medlem uten å ha godkjent det selv!


Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]