FOR ET NYHETSSLIPP DENNE MÅNEDEN!!

Hei alle fininger ♥

Det er første onsdag i måneden og det betyr nyhetsslipp hos Me&i!! Jeg fikk høre for litt siden at det bare skulle være dameklær denne måneden og har gledet meg veldig til å se hva de har kommet med. Og jeg ble veldig positivt overrasket!! Det er seks flotte plagg som passer denne årstiden. Jeg fant meg selvfølgelig et par favoritter og en av dem er bestilt hjem nå! Jippi!!!! 

Sjekk disse herlighetene da!!

I samarbeid med me&i


Jeg falt pladask både for den grønne kjolen og den mørkeblå jumpsuiten og jumpsuiten er bestilt nå!! Gleder meg sykt til å få den hjem!! Det er vel ikke uten grunn at dette nyhetsslippet kalles Amazing? ta en nærmere titt på hele nyhetsslippet HER.

Det er også mulig å få noen av de andre plaggene fra denne sesongen til 20% nå og klikker du deg inn på hjemmesiden HER, så har de også masse til 30%. Det er virkelig verdt å ta en titt!! Disse plaggene er kommet for å bli! Jeg fikk hjem min pakke fra homeparty her om dagen og har bodd i den ene genseren derfra siden. Den er så god, myk og samtidig fin at jeg bare må forte meg å vaske den så jeg kan bruke den igjen. Ja, jeg blir sponset med noen av klærne fra Me&I, men jeg kjøper også ting ved siden av og jeg mener alt jeg skriver om merket. Jeg ville aldri anbefalt klær jeg ikke likte å bruke selv. Klærne fra Me&I har kommet til min garderobe for å bli! ♥ Er også superglad for de gode og myke plaggene til Marcelo! 

Nå får du en fin gave med på kjøpet om du handler for 1900kr eller mer 🙂

Jeg hadde party forrige søndag og du kan lese om det HER. Kunne du også tenke deg å være vertinne? Ikke nøl, det er virkelig koselig og ikke noe press i det hele tatt! Enten om du vil være vertinne eller finne ut mer om å bli selger, så kan du lese mer på hjemmesiden HER

HVILKEN ER DIN FAVORITT AV DE SEKS PLAGGENE FRA NYHETSSLIPPET?

#mote #fashion #homeparty #meandi #meandiinternational #meandinorge #initforthefun og #jointheparty


Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

PS: i morgen skal vi på kontroll på sykehuset med Marcelo. Følg meg på instagram for jevnlige oppdateringer fra hverdagen vår. Jeg deler en del på my story der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]