ME & I HOMEPARTY MED JENTENE!!!

Hei dere ♥

Forrige søndag (ja, det har gått litt tregt med postinga av blogginnlegg her) så hadde jeg ME&I party her med noen gode venninner. Det er andre gangen jeg har homeparty her og det er bare så koselig. Du kan lese om mitt første homeparty HER. Shopping er vel noe de fleste av oss jenter synes er ganske kult, så hva er vel bedre enn å få sitte i en sofa mens noen viser deg alle klærne, for så å kunne prøve de hjemme i egen (les: vertinnens) stue etterpå? Homeparty med klær har bare gitt meg mersmak og me&i har klær som passer til alle! De er så behagelige og er gode i størrelsen, og ofte med mulighet for å regulere, så om du er høy eller lav, tykk eller smal så kan du finne noe her! De har også utrolig mye fint til barn, og Marcelo har allerede masse fra dette merket! 

Det er koselig å ordne i stand til at jentene skal komme og denne gangen ble det oreo muffins som ble lagd, samt innkjøpte makroner og litt frukt og sjokolade. Nammenam!! De oreomuffinsene kan virkelig anbefales ♥ 

Innlegg i samarbeid med me&i


Muffinsformer fra me&i ♥


Godtebordet! 


Mamma og Marcelo! Minsten i klær fra me&i selvfølgelig! (sponset)


Anja viser fram årets høstkolleksjon! Denne gangen er det litt mindre fargen enn det var på vårkolleksjonen, men fortsatt vil jeg si at det er en livlig kolleksjon og spesielt mye farger til barna! 


Jentene mine ♥ Marcelo går fra fang til fang. Han har det som plommen i egget! 


Anja er ikke redd for å prøve klærne for oss og ofte er det veldig greit å se ting på eller prøve selv. Et plagg kan se ganske kjedelig ut på hengern og så er den brått helt fantastisk på. Fått mange Aha opplevelser her 🙂


Her er gjengen i gang med å prøve og finne seg noen godbiter!


Etterpå var det klær i gangen, på kjøkkenet, overalt. Men det er så herlig at man kan prøve det man vil og ikke minst få tilbakemeldinger fra de andre jentene om man lurer på hvilken kjole man kledde best for eksempel! 

Denne gangen bestilte jeg meg et sett til Marcelo (bukse og genser med husmotiv). Du finner lik HER. De kan brukes sammen, men jeg tror jeg kommer til å bruke de en del separat også. Hvor kul er ikke den overdelen sammen med en olabukse f.eks!? 

Til meg selv bestilte jeg en orange og blå kjole og en grå/svart cardigan. Dere finner begge plaggene i innlegget mitt om høstkolleksjonen HER. I tillegg bestilte jeg gave til tantebarnet og vet at andre benyttet sjansen til å gjøre unna noen julegaver faktisk. 

Kunne du tenke deg å ha et slikt homeparty hjemme? Eller kanskje du lurer på muligheten for å bli selger selv? Klikk deg inn her og les om begge deler under «Bli selger» eller «Være vertinne». Jeg er superfornøyd med alt jeg har fått fra dette merket og gleder meg egentlig bare til fortsettelsen. I dag fikk jeg hentet pakken min på posten og det kribler i magen etter å få prøvd litt både på meg og Marcelo ♥ Og skal selvfølgelig vise dere også!!

Den første onsdagen i hver måned er det også NYHETSSLIPP hos me&i. Da kommer det noen nye plagg som blir en overraskelse for oss alle, og nå er det bare et par dager igjen. Jeg gleder meg skikkelig til å se hva som kommer denne gangen. Jeg har fått sneakpeak på noe og har allerede lagt min elsk på den ene kjolen som kommer! Følg med her om noen dager så skal jeg vise dere de lekre nyehetene! 

LIKER DU KLÆRNE FRA ME&I?

#mote #fashion #homeparty #meandi #meandiinternational #meandinorge #initforthefun og #jointheparty

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !


Som dere sikkert vet så har vi besøk fra Brasil om dagen. Rutinene går litt i bølgedaler og tidligere i dag sov jeg i tre timer. Derfor kommer dette innlegget såpass sent. Dagene blir tatt litt på sparket, og ting jeg har planlagt at jeg skal få gjort, blir brått utsatt. Jaja, sånn er det. Og familien får komme først nå. De skal være her i litt over tre uker så vi må bare nyte den tiden vi har sammen. Veldig hyggelig å se at de blir kjent med Marcelo og at han koser seg så mye sammen med dem. Vi har fått gått litt tur mens de har vært her, laget mat og vært på fotballkamp (som forøvrig går inn i historien som en av de verste kampene jeg har sett). Hva morgendagen vil bringe vet jeg ikke helt, men jeg skal dele litt fra dagene våre etterhvert! 

Ha en fin dag alle sammen ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]