MARCELO 5 MÅNEDER GAMMEL!

Heisann ♥

På søndag ble Marcelo hele 5 måneder. Tiden bare flyr og nå har vi faktisk vårt første besøk fra Brasil. Mammaen og søstra til Mailson er her og har endelig fått møte Marcelo! ♥ Veldig koselig! I dag har vi gått en tur til byen og tilbake. Brasilfolket synes det er en smule kaldt her 😉

Vi skal på 5 måneders-kontroll neste uke, men jeg tenkte uansett å oppdatere dere litt på hvordan ting ligger an med Marcelo!

Utseende/vekt/lengde: 

Vi har ikke fått veid eller målt han i det siste, men da vi hadde besøk av helsesøster for et par uker siden veide han 8450g. Neste uke skal vi på kontroll så da får vi de riktige tallene, men jeg tror han er normal/stor for alderen. Han bruker mest str. 68, men kan også bruke 74, så han er vel rundt der! Ellers blir han bare penere og penere selvfølgelig ♥

Fysikk:

Her blir han jo bare sterkere for hver dag. Han trives bedre på magen og på sin 5 månedersdag klarte han å snu seg rundt fra ryggen til magen selv for første gang. Han har ikke helt dreisen på det enda, og det er ikke alltid han får det helt til på egenhånd, men han klarer når han vil og får jobba med det. Han har også blitt sterkere i armene og selv om han ikke heiser seg opp på strake armer når han ligger på magen, så nærmer han seg! Ellers har han begynt å prøve å sette seg opp selv når han ligger på ryggen. Han strammer magemusklene som bare det, men kommer seg ikke helt oppe enda. Og det er kanskje bare bra :p Han er aktiv og beveger seg en del når han ligger og leker på gulvet eller i lekegrinda.

Væremåte:

Han er fortsatt blid som en sol og ler også rett som det er! Han prøver ofte å få oppmerksomhet med å enten hoste eller komme med litt klagelyder om han ligger alene. De siste dagene har han begynt med noen skikkelig hylelyder. Det håper jeg egentlig ikke vedvarer, for selv om det er gøy at han har oppdaget at han kan hyle høyt så er det en smule slitsomt å høre på. Jaja, det er jo mest gøy at han prøver seg på forskjellige ting da! 

Det er så gøy å følge utviklingen til denne lille gutten. Neste vi venter på nå er at han skal bli enda mer trygg på å snu seg og bevege seg rundt uten hjelp. Etterhvert begynner han jo å krabbe også. Så spennende!! Oppdaterer dere videre på hvordan det går på 5 månederskontrollen. Han skal også på sykehuset neste uke på kontroll hos spesialisten på lavt stoffskifte. Det blir veldig spennende for det er første kontrollen vi har etter at ting roet seg litt ned! 

Resten av kvelden her blir kos med familien fra Brasil ♥ Vi snakkes i morra!!  Ha en fin kveld alle!!

#5måneder #utvikling #baby #mamma 


Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

SISTE DAG!! Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. PS: NÅ HAR DE OGSÅ SALG SOM DU FÅR I TILLEGG TIL MIN RABATT!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]