EN STOR DAG FOR OSS!!

Hei dere ♥

Jeg har ikke hatt så god tid til å oppdatere dere, for her har det gått litt unna det siste døgnet!! 🙂 Forresten, så klarte jeg sånn halvveis å følge planen min i går. Var et par små ting som ble utsatt til i dag. Blant annet et blogginnlegg.. Og det er jeg fornøyd med!!

Nå står vi på farta til å dra å hente Marcelos farmor og tante på Gardemoen!! Det er deres første gant i Norge og blir dere første møte med Marcelo!! Så dette er en veldig stor dag for oss alle! Vi gleder oss! De setter seg straks på fly fra Frankfurt nå. Kommer tilbake med mer senere! 

Marcelo har dressa seg opp for sitt første møte med familien ♥

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]