TIL DEG SOM ER GLAD I BARNEMOTE !!

Hei alle fininger ♥

Etter at jeg fikk Marcelo, så har det åpnet seg en helt ny verden for meg. Nemlig barneklær!! Og her er det jo en verden man bare kan drømme seg helt bort i !! Jeg har arvet en del tøy til Marcelo og kjøpt noe, og jeg har allerede begynt å få mine favoritter til favorittgutten min!! Det som er viktig er god kvalitet, at klærne er behagelige for barnet og så er det jo et stort pluss at de ser fine ut da!! Jeg har vært innom mange nettbutikker for å se på ting til Marcelo. Det er jo så gøy og kjekt og handle på nett! Og for et par uker siden kom jeg over en ny nettside, som hittils er min favoritt. Nemlig HERMINE-LILLESAND.NO !! De har så mange fine merker som bl.a Lillelam, by heritage, gullkorn design, Kivat, memini, wheat, name it og mye mer. Dama som driver denne butikken har virkelig sans for barnemote! ♥ 

Nylig har jeg bestilt denne buksa som jeg venter på i posten i skrivende stund. Er den ikke fin?


Denne er fra merket Lille Spendabel og er ny i nettbutikken. Gleder meg til å prøve denne på Marcelo ♥

Jeg fant nettsiden gjennom deres instagramkonto HER.  Her deler de alt de har i den fine butikken og kommer med mange stylingforslag til den lille barnekroppen. Rett og slett veldig inspirerende!! 

Jeg oppfordrer alle til å følge @herminelillesand på Instagram. Nå har de en stor giveaway gående! Målet er å få 10K følgere innen 10. oktober!! Og det tror jeg virkelig de kan klare. Når det målet er nådd deler de ut 10(!!!) gavekort á 1000kr til noen av de som er med på giveawayen. Men ikke nok med det. De har også delmål. Da de nådde 8000 følgere delte de ut en valgfri Wheat jakke og når de når 9000 følgere deler de ut en valgfri Lillelam ulldress. Det kaller jeg gavmildt!! De mangler bare noen få følgere til 9000, så jeg håper du som leser her vil gå inn og hjelpe til!!! Klikk HER!

Vil du også delta på giveawayen kan du se etter dette bildet på profilen deres: (der står det informasjon om hvordan delta)

De setter stor pris på kreativitet og engasjement når de skal velge vinnere i konkurransen og den utfordringen har vi selvfølgelig grepet. Vi deler daglig bilder fra @herminelillesand både på instagramprofilen min og på my story funksjonen! Jeg har samlet noen av bildene jeg har delt her:

AMBASSADØR!!

Butikken søker også to ambassadører som skal representere nettbutikken! Og tenk så heldig man er om man får den muligheten. Er det en butikk og profil jeg virkelig kunne tenke meg å være ambassadør for, så er det nettopp denne!! Det hadde rett og slett vært en stor ære og jeg tror Marcelo ville gjort en veldig god jobb som en søt liten ambassadør!! Det er lissom drømmen ♥ Vi krysser fingrene for at vi kan bli en av de heldige! 

Jeg sjekket nettopp og nå har de 8977 følgere, så da mangler de bare 23 stk til neste delmål!! Kom igjen folkens!! Hjelp til! Da hadde vi blitt superglade!! 🙂 (hvis noen lurer så er dette på ingen måte et sponset innlegg eller betalt reklame. Vi bare elsker denne butikken, og det bør alle få vite) ♥

Kjenner du til herminelillesand? Følger du?

Tror du Marcelo hadde gjort seg som ambassadør?

#barnemote #babymote #fashion #mamma #gravid #baby #barn #herminelillesand #giveaway #følg


Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]