Å FØLGE SINE EGNE PLANER!

Hvorfor er det så sinnsykt vanskelig? For å si det som det er så er jeg en jævel på å planlegge ting. Jeg elsker det. Skrive lister opp og ned på hva jeg skal gjøre, handle osv. Det føles så utrolig deilig å bare få det ned på papiret, svart på hvitt. Dette skal jeg gjøre. Og i hodet mitt da så er det jo allerede gjort. Jeg har fått oversikt og det er veldig bra. Men så kommer det til å følge planene sine da. Planer jeg har lagd helt selv. Planer som jeg tenker at jeg må og skal gjøre. Hvorfor er det så vanskelig å følge sin egen plan?

Jeg kan for eksempel sitte på kvelden og planlegge hva jeg skal gjøre neste dag. Jeg planlegger alt fra når jeg skal stå opp til hva jeg skal spise, handle , gjøre osv. Alt virker veldig greit å gjennomføre.Men så skjer det noe. Jeg legger meg kanskje litt senere enn jeg hadde tenkt. Jeg har jo tross alt brukt en time eller to på å planlegge hva jeg skal gjøre. Og det er viktig. Så da står jeg visst ikke opp kl 9 likevel da. Den blir kanskje 11, og frokosten er ikke inntatt før klokka er nærmere 13. Jeg måtte jo ordne litt med lillegutt først og sette på et tvprogram jeg kan se til maten og lese gjennom noen blogger. Brått har halve dagen gått og det eneste jeg har klart å gjennomføre av planen min er å stå opp, ta vare på Marcelo og spise. Noe som strengt talt er ting som går av seg selv og faller seg veldig naturlig. Det er bare en ting å konkludere med. Jeg er tiltaksløs. Jeg veldig ting jeg har lyst til framfor ting jeg bør gjøre. 

Planene trenger altså å være veldig lystbetont for at jeg skal klare å gjennomføre de. Om jeg planlegger fest eller reise f.eks så har jeg null problem med å gjennomføre. Planlegger jeg gjøremål, så kommer det merkelig nok alltid noe i veien. Vel, la oss håpe det er et forbedringspotensiale her. Det MÅ være et forbedringspotensiale.. Om to dager får vi besøk fra Brasil og det er et par ting jeg vil ha i orden til da. Senger, klesskap, innkjøp osv. Litt er gjort, men resten står på planen for morgendagen. I kveld skal jeg prøve meg igjen. Skrive en detaljert plan med klokkeslett. Jeg skal være realistisk. Men jeg skal rett og slett tvinge meg selv til å gjennomføre planen. Jeg må bare få kjenne på den følelsen av å klare å følge min egen plan. For en gang skyld!!

I løpet av de soste dagene har Marcelo rukket å bli 5 måneder og jeg har også hatt et me&i party her hjemme. Innlegg om begge deler kommer. Lurer på hvor jeg skal presse det inn i planen, men jeg får det vel til! 

Deler et snasent bilde av min vakre sønn så lenge. Her i klær fra et av våre siste innkjøp!! ♥


Vakker ♥

Noen som kjenner seg igjen?

Tror dere jeg klarer å følge planene mine i morra? 

#planer #familie #baby #hverdagsliv #mammaliv #tiltaksløs 

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. PS: NÅ HAR DE OGSÅ SALG SOM DU FÅR I TILLEGG TIL MIN RABATT!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]