PERFEKT PONCHO TIL HØSTEN!

Hei alle ♥

For noen dager siden kom denne herligheten hjem til meg! Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har hatt en Poncho før, så gledet meg til å prøve den. Den er veldig behagelig med skimrende stener foran og to dusker i endene. Stoffet er i 100% polyakryl og føles veldig god på kroppen. Stoffet er tett og av god kvalitet så den varmer godt også! Det er jo perfekt på høsten! Dere kan finne ponchoen HER. 

Sponset poncho fra Klingel

Stylingtips:

Ponchoen kommer i flere farger og er et plagg som passer høsten til! Anbefaler dere å ta en titt på Klingel.no for å se alt det fine de har! 

Likte du Ponchoen?

#mote #fashion #styling #poncho #hatt


Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. PS: NÅ HAR DE OGSÅ SALG SOM DU FÅR I TILLEGG TIL MIN RABATT!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]